Logi i nærheden af New Orleans

11/15/2016 by admin

New Orleans legemliggør underholdning med funk. Du kan rejse her på udkig efter en feststemning, en romantisk historiske tour eller endda en rolig, afslappende tilflugtssted og finde det hele. Indstillingerne logi i New Orleans er enorme, så vælg noget ikke bare baseret på pris, men på atmosfære og placering samt. Bryllupsrejsende fra hele landet ferie i New Orleans og byens beredt for dem med romantisk vistas, restauranter og autentisk mad.

Romance

Komme væk for et par New Orleans ferie i en af byens mest romantiske logi steder. Melrose Mansion på Esplanade Ave. serverer luksus i en romantisk restaureret victoriansk palæ. Egenskaben er fyldt med søjlebårne veranda, fransk indretning, højt til loftet, fingerlace ironwork, antikke møbler og grand gårdhave. Suite på Melrose Mansion er beskrevet som den mest romantiske værelser i New Orleans og ifølge sin hjemmeside, det er en meget populær destination for bryllupsrejse. Franske kvarter Hotel er en anden meget romantisk logi facilitet. Dette hotel er mere centralt beliggende i hjertet af New Orleans for urban kærlig romantikere. Høje ende shopping, musik af New Orleans gader, mad og natteliv er blot en kort gåtur fra begyndelsen af 1800-tallet fransk stil værelse.

Natteliv

Se New Orleans, som det er beregnet til at blive set fra en atmosfære af musik, natteliv, fest og gambling. For et hotel med en kick, bo på Inn on Bourbon. Dette hotel har jazz, førsteklasses mad, et kasino, riverboat, hestevognskørsel og gadekunstnere. Puccini Bar og Café vil tjene op en gennemsnitlig bourbon hvilken som helst aften i ugen på kroen. Du behøver ikke at ofre luksus. Hotellet har også en stor gårdsplads pool, balkon med udsigt og hyggelige omgivelser. Arkitekter har taget omhu, når bevare denne gamle franske Opera House.

Beskyttelse af personlige oplysninger

En stille, historiske New Orleans oplevelse med personlig service, hjemmelavet kiks og lille balkon med morgenmad for to prøve Hotel Villa klostre. Det franske marked er lige udenfor døren på dette hotel. Værelserne er rustikt med murstensvægge og hånd-quiltede sengetæpper. Balkonerne er kroge hvor du kan få tabt i en gammel bog til lyden af en ensom saxofon. Hotellet blev bygget i 1833 og omdannet fra en familie hjem til en guest lodge i 1943. Siden da er værelser og tjenester konstant opdateret for at give maksimal komfort uden at miste den gamle verdens charme og personlighed.

Du vælger dit Hotel

Beslutte på dit hotel i New Orleans ved at tænke, om hvilken type ferie du ønsker at have. Hvis du har fået børn, Inn på Bourbon muligvis ikke det bedste valg for denne tur. Hvis du er på en bryllupsrejse skal du noget luksuriøse og romantiske. Altid bog hotel værelser som langt i forvejen som muligt da alle hotellets i New Orleans er meget populære. Også vælge en hotel baseret på dens placering til begge dine websteder af interesse og din metode til transport, hvad enten det er en lufthavn, bus eller tog.

Relaterede Artikler