Sådan får du en hageremmen

03/02/2012 by admin

Sådan får du en hageremmen

Hageremmen er en stil af skæg, der efterlader kinder og overskæg glatbarberet--de resterende skæg spor kæben linje og giver ansigtet definition. Få en hageremmen er et simpelt spørgsmål om at lade din facial hår til at vokse i, derefter trimme det til de rigtige specifikationer. Selv om det kræver nogle generelle vedligeholdelse, gør kort stil og minimalistiske look af hageremmen det mindre vedligeholdelse end andre, fyldigere skæg.

Instruktioner

• Vokse fuld skæg--blot undlade at barbere så længe det tager. Når dine skægstubbe går fra at være irritabel til at være blød, har du ventet længe nok.

• Barbering off din overskæg. Barbere dine kinder op til linjen bakkenbarter og barbere forsiden af din hage, direkte under den nederste læbe. Dette efterlader en grundlæggende chin strap form på dit ansigt.

• Trim hageremmen, så det er ensartet i bredden. Da det er en fortsættelse af din bakkenbarter, bør det være ca så bredt som det går ned hver side af dit ansigt og under hagen. Når du er færdig, følger det din kæbelinien.

• Trim dit skæg at opretholde den længde du ønsker. Mens chin stropper er traditionelt kortere--en stikkende længde--du kan vokse sig ud så meget som du ønsker. Brug en elektrisk skæg trimmer med en justerbar clipper til trim off overskydende hår samtidig med at det skæg form.

Relaterede Artikler