Hvordan man laver en sjov Rainbow Cake

02/29/2012 by admin

Rainbow kager er ekstremt sjovt og unikt, især for børn. Og hvem skulle have troet, de ville være så meget let at gøre?

Instruktioner

• Bland din kage mix, som anvist på bagsiden af boksen. Når du er færdig med at adskille mix jævnt i seks skåle.

• Tilføj mad farvelægning. I en skål tilsæt rød frugtfarve. I en skål tilsæt rød og gul at gøre orange. I en skål tilsæt gul frugtfarve. Tilføj blå og gul for at gøre grøn i en skål. I en skål tilføje blå frugtfarve og i den sidste skål tilføje blå og røde for at gøre lilla. Starte med en lille smule ad gangen og tilføje mere for at gøre farven mere levende. Glem ikke at røre frugtfarve i rigtig godt, så at det ikke er stribet.

• Smør dine gryder! Hæld halvdelen af røde kage mix midt på en af kage pander. Hæld halvdelen af orange i midten af røde, halvdelen af gule i midten af orange, halvdelen af grønne i midten af gule, halvdelen af blå i midten af grønne, og halvdelen af lilla midt i blå. Let ryste gryden fra side til side, hvis det er nødvendigt at sikre bunden af gryden er dækket. Målingerne behøver ikke at være helt nøjagtig, men forsøge at øjet dem så tæt som muligt.

• Hæld resten af de lilla blanding i midten af dine andre pan, resten af blå i midten af lilla, resten af grønne i midten af blå, resten af gul i midten af grønne, resten af orange i midten af gule, og resten af rød i midten af orange. Igen let ryste gryden fra side til side om nødvendigt indtil bunden er fuldt dækket.

• Følg instruktionerne for at bage kager. Når det er gjort, lad kager køle og fjerne dem fra pander. Når afkølet, frost i toppen af en af kagerne og stak den anden på toppen til at lave en regnbue kage. Du kan have til at skære toppen af bunden kage til at gøre det fladt, så toppen man sidder pænt.

Tips & advarsler

  • Du kan lave denne kage ved hjælp af alle farver. For eksempel kunne du skiftevis rød og grøn for en julekage, sort og orange for en Halloween kage eller pastel farver for en påske kage.
  • Bemærk: Denne artikel og billeder i den er kopibeskyttet. Bruge dem uden at give kredit er plagiat og det er imod loven.

Relaterede Artikler