Hvad er Prosciutto?

Prosciutto er en type af italiensk skinke, der serveres rå eller kogte og er kendt for at have en højere kvalitet end typiske skinke fundet i departementet pålæg af de fleste købmandsforretninger. Mens disse typer af skinker bruges generelt til sandwich, er prosciutto hovedsagelig serveres à la carte og forbruges med ost og/eller en side af brød. Prosciutto betyder "skinke" på italiensk, men de fleste mennesker uden for landet bruge udtrykket til at henvise til den måde, skinken er helbredt.

Hvordan Prosciutto er lavet

Prosciutto er skabt ud fra hvad der menes at være de bedste svin i Italien, og disse svin får fødevarer, der medvirke til at skabe den bedste skinke. Processen med at gøre prosciutto er lidt tidskrævende. Skinke fra de bageste lår af grisen er trimmet, så det er saltet, hærdet af luft, smurt med saltet spæk og pressede på for omkring to måneder, således at alle blod er drænet fra grisens lår. Derefter er det hærdet og alderen til omkring en til to år.

Prosciutto forskelle af Region

Alle prosciutto er ikke det samme, det er derfor vigtigt at kende forskellen mellem regionale prosciuttos når du køber fra en slagterbutik. For eksempel, Prosciutto di Parma er en af de mere kendte typer af prosciuttos, og det er lavet af lokale svin, der spiser en kost, der består af Valle fremstillet af parmigiano-reggiano ost. Svin kost påvirker smagen af kødet.

Efter aldrende proces

Når prosciutto har alderen og helbredt, er det barberet i meget tynde skiver. Det har tendens til at være salt og serveres normalt med mozzarella og brød. Nogle af de mest populære måder at indtage dette kød er med mozzarella, melon eller italienske figner. Men da konsistensen af kødet, det kan bruges i en række forskellige retter til bringe varianter i andre fødevarer, som fyldte peberfrugter og fyld kalvekød koteletter.

Købe Prosciutto

Som du hovedet til købmand eller specialitet butik for at afhente prosciutto, er det vigtigt at huske, at skinker i bestemte regioner kan have forskellige varianter for deres prosciutto. For eksempel, parmaskinke og San Daniele prosciutto tendens til at være sødere end Toscano skinker, som indeholder mere salt. Som et resultat, anbefales det, at folk bestiller en bestemt type af skinke i stedet bare bede om prosciutto.

Bestilling Prosciutto på en Restuarant

På de fleste amerikanske restauranter, prosciutto serveres som en appetitvækker. Når de forsøger prosciutto for første gang, de fleste mennesker kan lide at spille det sikkert med mozzarella og crostinis eller mozzarella og et stykke brød. Begge af disse par godt med prosciutto.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com