Ferier steder for børn alder fire til ti

03/20/2012 by admin

Rejser med hele familien kan blive dyrt, så det er klogt at vælge en destination, som alle kan nyde. Heldigvis, når du rejser med børn aldre fire til 10, blot at være i nye omgivelser kan være nok til at gøre dem glade. Du kan finde ferie spots til at passe ethvert budget.

Forlystelsesparker

Forlystelsesparker kan være en rigtig god tur for hele familien. På fire år gamle er dit barn klar til at afprøve nogle af kiddie rides, mens din 10-årige kan være høj nok til at kvalificere sig til de "store kid" forlystelser. Disney World er naturligvis en af de mest populære destinationer, men der er mange andre muligheder. Seks flag temaparker er placeret over hele landet og Great Wolf Lodge forlystelsesparker er indendørs vandparker, du kan endda nyde om vinteren.

Stranden Getaways

Nogle børn savn bare en skovl og spand til at være lykkelig i timevis, som giver deres forældre til at slappe af med en magazine. På strandene i Hawaii, især Hanauma Bay, kan børn lære at snorkle og se livets undersøiske. Leje et sommerhus i en uge på en nærliggende sø kan være en billig måde at tilbringe en ferie.

Campingpladser

Hvis du tror, dine børn er klar til rå det, prøv besøger en campingplads og pitching et telt. Campingpladser spænder fra dem ved stranden til disse dybt inde i skoven. Nogle tilbyder familie-aktiviteter om dagen og aftenen tid på webstedets rekreation bygning. Andre har masser af mulighed for at kommunen med naturen ved at tage vandreture.

Store byer

Byer som Boston, New York og Washington kan synes som usandsynligt rejsemål for en familieferie, men de er pædagogisk steder at besøge. De fleste større byer har historiske steder, og de har særlige steder, der appellerer til børn, ligesom en børns museum, akvarium eller zoo.

Familie Resorts

En familie udvej kan træffe alle gætterierne fra din familieferie. Typisk ligger på en strand eller ski destinationer, en udvej vil omfatte alt du behøver at holde dine børn glade - en pool, sjove aktiviteter og måder at møde nye venner. Bedst af alt, du kan betale en all inclusive-prisen og behøver ikke at bekymre sig om ekstra udgifter til mad.

Relaterede Artikler