Hvornår er Florida Mini Hummer sæson?

01/31/2013 by admin

Mini Hummer sæson i Florida falder hvert år på den sidste træk onsdag og torsdag i juli, ifølge FloridaKeysTreasures.com. Sæsonen starter på onsdag kl 12:01 og slutter torsdag ved midnatstid.

Sæsoner

Florida har mini sæsonen for languster samt en længere regulære sæson, der løber fra begyndelsen af August igennem March, ifølge den Florida Fish and Wildlife bevarelse Kommissionen. Dem, der ønsker at fange hummer skal have en rekreativ saltvand licens og en languster tillader. Hoveddelen af hummer skal overstige 3 inches i længden.

Arter

Spiny hummere i Florida farvande er glat hale, Caribien og plettede languster. Hver licens person kan holde seks hummere, en dag i områder med adgangsbegrænsning og 12 hummere om dagen i resten af staten. Hummere bebor farvandene omkring det sydlige Florida og Florida Keys, ifølge FloridaKeysTreasures.com.

Begrænset og forbudte områder

I Monroe County og Biscayne National Park er grænsen seks hummere per licens person per dag. Høst er ikke tilladt i no-tage områder i Florida Keys National Marine Sanctuary, Everglades National Park og Dry Tortugas National Park.

Relaterede Artikler