Populære gør det selv frisurer for etniske hår

Mange kvinder med etnisk hår gerne have deres hår stylet af en professionel stylist. Men der er mange forskellige populære gør det selv frisurer at kvinder med etnisk hår kan gøre selv derhjemme. Mens nogle er klassisk, tidløs ser, der har været populære i år, andre emerging nye stilarter, der for nylig er blevet populære.

Slanke Straight

Den slanke lige look er en klassiker og populære gør det selv frisure for etniske hår. For at opnå dette look, skal du først vaske håret med en fugtgivende shampoo og balsam. Når håret er ren, tør det grundigt ved hjælp af en føntørrer. Det næste skridt er at rette håret ved hjælp af en keramisk fladjern. Begynder i ryggen, en del hår i sektioner og flad jern hvert stykke, indtil det er glat og lige. Når flad Strygning er fuldført, kan du bruge fladjern til at krølle under enderne af håret eller lad dem lige. Den slanke lige frisure kan bæres med længere hår og er meget alsidig.

Krøller

Krøller er også en meget populær gør det selv frisure båret af kvinder med etnisk hår. For at opnå look af klassiske krøller, begynde ved at vaske håret. Efter vask, bør være skiltes hår i sektioner og sæt ved hjælp af hår ruller. Når håret er sat, sidde under en hårtørrer til at lade det tørre. Når håret er helt tørt, rullerne kan tages ud og krøller adskilt nøje. Krøller tilbyde kvinder med etnisk hår stor alsidighed i styling muligheder. Størrelsen og omfanget af krøller kan justeres for at passe den enkeltes præference ved hjælp af en passende størrelse af rullerne.

Bølger

Bølger er for nylig blevet et populært alternativ til krøller blandt kvinder med etnisk hår. Denne populære gør det selv frisure kan nås på blot et par trin. Efter vask håret, del det i flere sektioner. Delene skal begynde fra forsiden af håret og gå lige tilbage i lodrette rækker. Næste, tage et af afsnittene---startende fra forsiden--- og twist rækken af hår baglæns tæt på hovedbunden. Brug en lille elastik til at sikre afslutningen. Når alle rækker har været snoet, enten sidde under et hår dryer eller lad håret lufttørre. Når det er helt tørt, omhyggeligt snoet hver sektion af håret og arrangere bølger efter personlig præference.

Pustede hestehale

En meget populær up-do for kvinder med etnisk hår er den pustede hestehale. Den pustede hestehale er alsidige i sin evne til at tjene som både en afslappet dag udseende og en elegant aften look. Dette gør det selv frisure er hurtig og let at gøre, og det virker med både krøllet og lige hårtyper. For at få dette look, begynde ved afskeden afsnit af hår, der er længden af panden i front. Næste, tage de skiltes hårlok og sno det to eller tre gange mens skubbe afsnittet frem indtil det vises lidt pustede i front. Derefter, ved hjælp af en hår-pin, sikre hårlokken på plads i bunden af pust. Når puff er oprettet, kan resten af håret samlet i en hestehale og sikret med stemmelighed hår.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com