Laksefiskeri forordninger i Washington

04/04/2013 by admin

Laksefiskeri forordninger i Washington

Laks er en værdifuld naturressource i staten, ifølge Washington Department af fisk og dyreliv (WDFW). Denne androgyne fisk er en af de mest eftertragtede spil fisk blandt lystfiskere. WDFW udviklet en vilde laksefisk politik for at beskytte og bevare vildlaks mens også regulere lystfiskeri praksis for at sikre sikker og produktiv laksefiskeri.

Typer af laks

Forskellige typer af laks arter kan findes i Washingtons farvande.

Du kan fiske laks i organer af ferskvand samt marine farvande i staten Washington. Fem laksearter findes i staten herunder Chinook, coho eller Atlanterhavet, sockeye, kammerat og pink. Kontrollere de lokationsspecifikke åbning sæsoner for laksefiskeri i dit lokale område før støbning. Washington Department af fisk og dyreliv må lukke nogle rekreativt fiskeri i visse områder for at sikre, at nok laks vende tilbage at gyde.

Gear restriktioner

Der er begrænsninger, når det kommer til fiskeudstyr anvendes til fangst af laks i Washington. Du må ikke fiske i saltvand med undervands spearfishing gear. Andre fredløse gear omfatter bue og pil eller spyd, gaff krog, en sild rake, smelt rake og en armbrøst, ifølge 2009-2010 Washington Sport fiskeri regler pamflet.

Besiddelse grænser

For alle indlandsstater salmon såsom Atlantic, Chinook og coho er minimumstørrelsen 8 inches med en daglig grænseværdi for to når fiskeriet i floder, vandløb og bæver damme. I søer, damme og reservoirer, der er ingen mindstemål og den daglige grænse er fem, ifølge 2009-2010 Washington Sport fiskeri regler pamflet. For laksefiskeri i havområder, der er en daglig grænseværdi for to for fersk laks og en yderligere 40 lbs. laks kan blive bevarede eller besat i frossen form. Specifikke regler for websteder kan anvende til din lokale fiskepladser.

Fisketegn

Laks lystfiskere i Washington er forpligtet til at opnå et statsligt udstedt fiskerilicens. Alle alder 15 og op skal råde over et fisketegn til fiskeri efter alle spil fisk statewide. Du har brug for et CPR-nummer og bevis for opholdstilladelse at kvalificere sig til en hjemmehørende fisketegn. Typer af fisketegn er: kombination licens (ferskvand og saltvand), ferskvand licens og saltvand licens.

Fange post Card

En fangst optage kort (CRC) er kræves af staten ud over et fisketegn hvis du fiske for visse typer af spil fisk. CRC tjener til at holde styr på hvor mange laks du høste. Andre typer af fisk spores af CRC er steelhead, stør, helleflynder og Puget Sound Dungeness krabber. Du skal have CRC med dig på alle tidspunkter ved fiskeri efter disse typer af spil fisk.

Relaterede Artikler