Hoteller i San Francisco med Jacuzzi badekar

Mange hoteller har swimmingpools, og mange af dem har boblebade samt, normalt i det samme område som poolen. Disse offentlige boblebade finde yndest hos hotellets gæster, der søger ofte hoteller, der giver denne herlighedsværdi. Hot tubs skabe en legende miljø og en sjov måde at socialisere. Med succesen af offentlige spabade begyndte nogle hoteller at levere dem til hotellets gæster privat, i deres værelser. San Francisco har flere hoteller, der tilbyder personlig på værelset boblebade.

Omni San Francisco Hotel

Presidential-Suite på 16 etage på Omni San Francisco Hotel tilbyder luksuriøs indkvartering, herunder spabad. Denne enhed har en separat opholdsstue og spisestue samt en våd bar. Spis i hotel på Bob's Steak og Chop House til morgenmad, frokost og middag, eller gå et par blokke til Bistro Burger, hvor du kan få den originale Bistro burger eller en burger variation som Paris burger, Californien burger og sydvest burger. Omni serverer som et stop for de legendariske svævebaner i San Francisco.

Inn San Francisco

Bygget i meget genkendelige San Francisco rækkehus-type struktur, er Inn San Francisco victoriansk gennem og gennem. Forvent rører såsom blondegardiner, brokade sengetæpper og Tiffany-stil lamper, selvom indretningen er forskellig i hvert værelse. Blandt enhederne med privat jacuzzi er Garden Cottage, med et fuldt udstyret køkken, hems soveværelse og et spabad i en speciel skylighted alkove. Kroen serverer en morgenbuffet. Til frokost, stop ved Limon peruvianske Rotisserie og prøve den ristede kylling, ceviche, empanadas eller en af de varme eller kolde retter, små-plade. Til dans og levende musik besøg Elbo Room, blot et par blokke fra kroen. Klubben byder på en bred vifte af musikgenrer.

Beresford Arms

Beresford Arms, der er anført på det nationale Register over historiske steder, er i afsnittet Nob Hill i San Francisco og afspejler historie og forfinelse af en svunden tid men tilbyder moderne bekvemmeligheder samt. Beresford Arms har jetted tubs i alle sine suiter, som er udstyret med et tekøkken eller en våd bar. Gå tre blokke til linjen kabel bil for et besøg til Fisherman's Wharf, Telegraph Hill og andre berømte San Francisco vartegn. Besøg Chinatown i nærheden. Thai Stick Restaurant sidder cattycorner fra Beresford Arms og serverer karryretter, duck retter og pad retter.

Vagabond Inn

Vagabond Inn i downtown San Francisco ligger mindre end en mile fra Civic Center. Kroen har jetted tubs i udvalgte værelser samt mikroovn og lille køleskab. Ryger- og ikkerygerværelser er tilgængelige. Du vil være i nærheden af Union Square og Ghirardelli Square til masser af shopping muligheder. Vælg fra en omfattende menu af både varme og milde kinesiske retter på Henry Hunan Restaurant. For indiske retter, prøv Indien Garden Restaurant og nyde retter fra kylling, fisk og skaldyr og lam.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com