Sådan køber du brugt skistøvler

04/12/2013 by admin

Sådan køber du brugt skistøvler

Korrekt monteret skistøvler gøre en meget større forskel i dit skiløb erfaring end det nyeste og bedste par twin-tip fedt ski. Støvler er din forbindelse til ski; få dem for store eller for små, og du vil kæmpe på bakken. Et par gode støvler kan være næsten lige så dyrt som en god par ski, dog. Så hvis du er på et stramt budget, vil du muligvis kunne spare ved at købe brugte støvler, så længe du grundigt tjek dem ud før du køber dem.

Instruktioner

• Check med boot producenter i slutningen af vinteren at se, om de sælger ud denne sæsons demonstration lager.

• Forhøre dig hos din lokale ski eller udendørs shop for at se, om de sælger leje skistøvler i slutningen af skisæsonen.

• Spørg sælgeren, om de er en lokal butik eller online, om betingelsen om boot foringer og om de er varme-moldable. I så fald spørge, hvor ofte de har været støbt. De fleste boot foringer har kan være varme-støbt 6 - 12 gange.

• Fjerne lineren og kontrollere shell pasform. Mens iført en letvægts ski sok, indsætte din fod i skallen og skub den frem, indtil dine tæer rører forreste, så tjek afstanden mellem hælen og bagsiden af boot. Det bør være mere end en halv tomme.

• Spørge, hvor ofte støvlerne har været stået på ski i. Plast i ski støvler slidt ned over tid, og deres ydeevne ikke kan være så god som du behøver hvis de har været anvendt hyppigt. De fleste udlejnings- og demo støvler bruges sjældent, så denne bekymring er mere vigtigt, hvis du køber fra en person snarere end en butik.

• Spørg, hvis du kan tage støvlerne til en master bootfitter i dit område for at se, hvad han kan gøre for at forbedre ydeevnen eller inspicere kvaliteten af boot. Bootfitters kan tilføje eftermarkedet liners til at udskifte ældre, slidte liners og tilføje en velcro power strap på manchetten at forbedre stivhed.

Relaterede Artikler