Hvad bruges til at gøre en Snowboarding boks?

03/14/2013 by admin

Hvad bruges til at gøre en Snowboarding boks?

Snowboarding er en populær sport, koldt vejr med mange ryttere på grund af bestyrelsens evne til at blive brugt i en række hoppe og glidende tricks. En snowboarding box består af en lang flad overflade toppet med et bord-safe materiale til at undgå at beskadige undersiden af dit bord, som giver mulighed for lange dias.

Indramning

Det er vigtigt, at enhver snowboarding boks har en stærk ramme til at støtte rider som han glider langs det, som en boks kollapser mens en person glidende på en høj hastighed kan føre til alvorlige skader. Den mest sikre måde at opbygge en ramme for en boks bruger two-by-four træbjælker holdt sammen med træskruer. Ud over lange planker kører den fulde længde af boksen, er det vigtigt at rummet yderligere støtte bjælker på sider, top og bund ca 18 til 24 inches fra hinanden langs hele længden.

Sider

Når den grundlæggende ramme af boksen er afsluttet kan du tilføje ydre til rammen. Simple træ folie er et billigt materiale, der er effektivt til brug på boksen. Efter sikring af træ til alle sider af kassen med skruer, er en ekstra two-by-four stråle sikret langs begge langsider af boksen. Bjælker er sikret med skruer, således at en 2-tommers side er flugter med toppen af det træ ark på oversiden af boksen.

Extras

Selv om intet har mere tilføjes, på dette tidspunkt før går videre til sikring af en top, er der ekstramateriale, der giver mulighed for en mere attraktive og funktionelle boks. Male din boks skaber en flottere finish end krydsfiner, og plakat bord stencils giver mulighed for nem anvendelse af design til maling. Mens håndtag ikke er forpligtet til at flytte boksen, sikre håndtag langs siderne af boksen gøre flytter det til en ny position en lettere opgave.

Top

Det øverste ark er det vigtigste supplement til boksen, da det skaber den overflade, som giver mulighed for vellykket dias. En høj density polyethylen er skåret til at matche dimensionerne af kassen og placeret over toppen af boksen. Når boring pilot huller til skruer til sikker i de two-by-four skinner på toppen af boksen, er hullerne undersænket således at skruerne sidder under overfladen af arket, så man undgår dårligt skrabe bunden af en glidende bord.

Relaterede Artikler