Lower East Side hoteller i New York

Lower East Side hoteller i New York

Lower East Side af Manhattan i New York City er omkranset af Canal Street, East River, Bowery og Houston Street. Dette er en førsteklasses natteliv og er hjemsted for mange af byens bedste spisesteder og shopping. Dette er et område af byen, der er rig på historie og er stadig vidner om sin indvandrer oprindelse. For turister og besøgende, hotel værelser spænder fra de traditionelle kæder til funky og smarte.

Blue Moon Hotel

Dette prisbelønnede boutiquehotel holder stadig meget af historien om Lower East Side samtidig skabe moderne luksus for sine gæster. Den 19 bygning, når hjem til indvandrere og fabrikken arbejdere, er blevet restaureret af kunstner Randy Settenbrino, som var omhyggelig med at bevare meget af den memorabilia, der stammer fra hotellet. Dit værelse vil være opkaldt efter en 1930s eller 40 ' erne berømthed og omfatter en gratis kontinental morgenmad, smukke badeværelse, pude-topmadras med luksuriøst sengelinned og en smedejernsseng, samt trådløst Internet.

Blue Moon Hotel100 orchard St.New York, NY 10002212-533-9080bluemoon-nyc.com

Windsor Hotel Inc

Windsor Hotel har ligger i Chinatown og store, økonomisk overkommelige, moderne værelser, nogle med udsigt over Empire State Building. Dette område er meget tæt på Little Italy og SoHo, nogle udestående asiatiske restauranter og metrostationer i nærheden at tage dig til resten af Manhattan. Værelserne omfatter alt det nødvendige af både turisten og den forretningsrejsende, såvel som private badeværelser.

Windsor Hotel Inc.108 Forsyth St.New York, NY 10002212-226-3009windsorhotelinc.com

Hotel on Rivington

Dette prisbelønnede hotel er et tårn af glas og hvert værelse har enestående udsigt på grund af glasvæggene. Kun gæsterne er tilladt i lobbyen, tilbyder dig en særlig grad af privatlivets fred for New York City. Du vil også nyde private terrasser, to-personers japansk opblødning bøtter og pet-kammeratlig gulve. Hotellet tilbyder fantastisk underholdning rum til business-møder og begivenheder, og du vil nyde bare vandrer gennem sin korridorer og oplever den unikke arkitektur. Du kan også gå en tur udenfor og i nem gåafstand til Chinatown, Nolita, East Village og SoHo.

Hotel on Rivington107 Rivington St.New York, NY 10002212-475-2600hotelonrivington.com

Comfort Inn Ludlow Street

Ligger en gade fra metrostationen Delancey Street og overfor FN, denne kædehotel tilbyder gratis morgenmad, gratis trådløst Internet, gratis aviser og gratis lokalopkald samt nogle forretningsservice. Dette er en ren, grundlæggende sted at bo i denne del af byen, med alle de moderne faciliteter og bekvemmeligheder du ville forvente. Du vil elske, at være tæt på Chinatown, Ground Zero og Statue of Liberty, og har nem adgang til resten af New York City via E, F, J og M tog.

Comfort Inn Ludlow Street136 Ludlow St.New York, NY 10002212-260-4141comfortinn.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com