Boot Camps i Galveston, Texas

En boot camp er en type af fitness-kursus designet til grupper af mennesker og udført af fitnesscentre og personlige trænere. Navnet boot camp er afledt af deres ligheder til militær grunduddannelse, som indebærer en intensivt program af havde til formål at opnå optimal fitness i en kort periode. Disse boot lejre kan finde sted i en gym eller udendørs, ofte i flere uger. Boot camp uddannelse funktioner en kombination af løb, interval træning og vægt øvelser, ofte kombineret med en ernæringsmæssig program designet til at reducere vægt og kropsfedt, øge hjerte-kar-effektiviteten og forbedre styrke og disciplin.

Harrell Jackson himmellegemer Boot Camp

Dette er en alt over kroppen konditionering træningsprogram drives af den prisbelønnede Galveston-baserede Fitnesstræner Harrell Jackson. I 2010 finde disse intensivt tre dages træning på tirsdage, torsdage og lørdage sted over en periode på seks uger. Programmet er designet til at opnå mærkbare fysiske resultater, øge selvtillid og bygge disciplin. Alle fitness niveauer er velkomne. Seks-ugers boot camp omkostninger $159 medlemmer og $189 for ikke-medlemmer. Harrell Jackson er en certificeret gruppe øvelse instruktør, personlige træner, fitness konsulent og ejer af Harrell Jackson himmellegemerne og 5 stjernede Fitness International.

Himmellegemer

Lowry Fitness Center

1900 5th Ave nord

Texas City, TX 77592

409-599-0304

harrellrocksfitness.com

Metode Evolution

Metode Evolution, kører i Pearland nær Galveston, en boot camp for alle fitness niveauer, der tilbyder en 12-ugers ernæring lynkursus, adgang til et fedt tab og fitness workout bibliotek, en boot camp t-shirt og 24-timers adgang til en træner. Kursus mål omfatter fastere og strammere abs, våben, ben, lår og numse, øget energi og styrke niveauer, 4 til 20 lbs. vægttab, øget muskeltonus og fleksibilitet og en tillid skub.

Metode Evolution

2225 CR 90

Suite 109

Pearland, TX 77584

281-412-0992

methodevolution.com

CrossFit synergi

CrossFit synergi, kører i Pasadena nær Galveston, en boot camp med speciale i vægttræning og hjerte-kar-øvelse for alle fitness niveauer fra marathon løbere til ældre borgere. Program mål omfatter opbygge styrke, vægttab og forbedre koordineringen og agility med fokus på de motiverende aspekter af fitnesstræning. Synergy er en fire-ugers indendørs/udendørs program ledet af en certificeret personlig træner med hver daglig session varer én time i længden.

CrossFit synergi

4155 fairway Plaza Drive

Pasadena

832-215-964

crossfit-synergy.com


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com