Sådan Paint Flecktarn Camo

Sådan Paint Flecktarn Camo

Flecktarn er et specifikt mønster af camoflauge, udviklet i Tyskland for brugen af det tyske militær. Det bruges af militær i flere lande i dag. Det virker bedst i skovklædte terræn i foråret eller sommeren. Flecktarn mønstre består typisk af fire eller fem farver, selv om tre eller seks farver flecktarn eksisterer. Mønsteret er baseret på bruger afrundede plamager og prikker af farve, og bruger den mørkeste farve til at bryde op nogen lange linjer i mønsteret. Flecktarn kan også males for at blande sig med efteråret eller ørken terræn.

Instruktioner

• Spray din vare med to til tre frakker af vandbaseret grå primer, giver mulighed for at tørre i mindst en time mellem frakker. Lad det tørre i 2-3 timer efter det sidste lag før du rører.

• Male uregelmæssig formet afrundede plamager i det lyseste grønne med en afrundet børste. Disse plamager bør ligne maling udslip og dække cirka 25 procent af din vare.

• Male lignende plamager lidt overlappende dem med de mellemstore grønne nuance af maling. Denne maling, når parret med lysegrøn, bør dække ca halvdelen af overfladen af varen.

• Tilføj den brune maling, og derefter den mørkeste grøn på samme måde, ved hjælp af afrundede uregelmæssige former, der overlapper de forrige farver. Alle din grå primer frakke bør nu være dækket i maling.

• Maling mindre sorte prikker på varen, først hvor som helst der er lange linjer af en farve så tilfældigt, indtil de dække mellem 10 og 15 procent af arealet. Gøre det muligt malingen til at tørre i mindst en time.

• Spray mat acryl fugemasse eller klart frakke på varen, holder kan 6 til 8 inches fra overfladen. Dække hele malede område. Lad tørre i 1 time, og anvende en anden frakke. Lad det tørre, før håndtering.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com