Sådan køber du en flatterende Speedo

04/24/2013 by admin

Sådan køber du en flatterende Speedo

Speedo er en velkendt forhandler af Badetøj til mænd og kvinder. Som med de fleste badetøj, har Speedo fået et ry som en urealistisk Beklædningsdesigner; materialerne kan blive clingy og undertiden lidet flatterende snit. Mens alle badedragt designs ikke vil passe en enkelt, at finde en Speedo, der passer til din særlige kropsbygning og smagen er muligt med tålmodighed. Henvende sig til processen med at købe en badedragt, som du ville enhver artikel i tøj og gøre brug af Speedo hjemmeside for at få vist mønstre; på den måde vil du være i og ud af butikken i minutter, nye svømme gear i hånden.

Instruktioner

• Finde områderne af din krop, du ønsker at undgå fremhævning, lår, hofter eller buste.

• Beslutte, om du ønsker en 1 - eller 2-piece suit baseret på din kropsform. Vælge en 1-piece suit at underdrive krop kurver, eller en 2-delt dragt til at forstærke eller skabe balance mellem din figur.

• Vælge en top stil, der giver tilstrækkelig dækning, støtte og dekolletage.

• Vælg en bund, der balancerer din øverste halvdel, giver en time-glas figur. Vælg kneeskins for maksimal dækning, eller en side-tie bikini for de fleste eksponering.

• Prøv på flere forskellige stof design i stilarter du vælger. Opt for sorte og mørke faste farver opmærksomheden væk fra problemområder. Vælg bold, monokromatisk mønstre at camouflere curvier tal.

• Eksperiment med fire kulører, lige fra en størrelse nedenfor gennem to størrelser over hvad du normalt slid.

Relaterede Artikler