Sådan Decorate Dessert tallerkner

03/19/2013 by admin

Når du tjener dine gæster dessert, føler du at der mangler noget? Ser pladen lidt almindelig til dig? Når du bestiller en dessert på din favorit restaurant, hvordan ser pladen ud? Er der smukke designs med hindbær sauce eller en elegant støvning af kakaopulver? Din dessert plader kan være lige så smuk, hvis du følger et par enkle trin.

Instruktioner

• Overveje desserten. Før du tænke over hvordan du vil dekorere pladen, skal du overveje, hvad du tjener. Dette vil hjælpe dig med at beslutte på smagsvarianter og farver. Husk at dine gæster spiser med øjnene først, men glem ikke om varianter i desserten.

• Vælge varianter, der komplimenterer hinanden. Dekoration på pladen er mere end bare for ser ud. Dekorationen kan også tilføje smag. Derfor er det vigtigt at vælge varianter, der komplimenterer varianter i desserten. For eksempel, hvis du betjener en hvid chokolade cheesecake, kan du dekorere pladen med en hindbær puré.

• Gøre farverige frugtpuré. Frugtpuré laver en smuk dekoration. Dette er fordi der findes så mange levende farver. Blåbær gør en smuk puré og kiwi puré er helt fantastisk. Spille med forskellige frugter til at se, hvad farver er tilgængelige, men husk at puré komplimenterer smagen af desserten.

• Holde det elegant. Når det kommer til udsmykning en dessert tallerken, enkle er elegante. En støvregn af frugtpuré, sammen med et drys flormelis rundt i kanten af pladen, er enkel endnu meget elegant.

• Glem ikke flødeskum. Flødeskum komplimenterer smagen af enhver dessert. Plus det ser smukt, når du rør en lille mængde ved siden af desserten.

• Tilføje en kvist mynte. Mynte tilføjer farve og afslutter præsentationen.

Relaterede Artikler