Fashionable urolig frisurer

Fashionable urolig frisurer

Fashionable urolig frisurer giver en moderne, stilfulde udseende, især for alle at gøre overgangen fra længere til kortere hår. Den moderniserede version af urolig hår fordele fra teknologier såsom fladjern og styling formler såsom pomades og hår texturizers. Urolig stilarter kan tilpasses til enhver ansigtsform og længden.

Korte

For en kort, hakkende stil, kan din stylist tilføje ru lag og pandehår. Disse typografier kan funktionen længere sideswept pandehår, som dækker panden eller korte, tjavsede pandehår til at forbedre udseendet. Skuespillerinde Meg Ryan har populariseret den korte, hakkende stil.

Medium længde

Tilføje volumen og stil til din medium længde bob ved at spørge din stylist til at skære lag. En stylist kan skære gradueret lag fra længere til kort, til at øge volumen til en stump klippe. Pandehår er typisk slidt med denne stil. For at forbedre udseendet af lag, kan nogle stylister tilføje højdepunkter. En anden populær medium længde stil er urolig shag. Hår er skåret i graduerede lag til at definere. Længere pandehår er fejet til side til at dække panden.

japansk

Prøv en japansk stil urolig stil. Japansk urolig stilarter har tendens til at være længere end kort til at tilpasse sig til tekstur af japanske hår. Typisk, disse stilarter er mellem Hagen og skulder længde. Lag er skåret i håret for at give tekstur. En flad jern bruges til at glatte hvert lag, forbedre definitionen. Pomade eller andre hår stylingprodukter kan anvendes til yderligere definition.

Emo

Eksperimentere med forskellige farver for en mere Emo look. Emo er en undergenre af punk. Drenge og piger med Emo stil bære ofte frisurer med tydelig urolig lag, der kan blive forbedret med farver som blå, grøn og pink. Tips kan være farvet forskellige farver til at vise de hakkende lag.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com