Titte Synet Basics

07/14/2012 by admin

Titte Synet Basics

I skydning, er en titte Synet én mekanisme en shooter bruger til at sigte mod sit mål. De er også kendt som "jern seværdigheder" og "ghost seværdigheder." Disse seværdigheder kræver større dygtighed hos Skytten, og dem, der konkurrerer i internationale skydekonkurrencer skal bruge dem i stedet for kikkertsigter.

Sigter titte Synet

Det titte Synet består af to seværdigheder: en metal fane på forsiden af pistolen, og enten en indrykket blok eller metal ring på bagsiden af pistolen. Du sigter mod en titte Synet ved at tilpasse den forreste metal fane med det mål, du forsøger at ramme, derefter bringe at metal fane i tilpasningen til den bageste blok eller ring. Når man ser ned titte synet, vil øjet centrere sig i den bageste syne, så det vises som et tåget billede omkring den forreste synet.

Typer

Peep seværdigheder alle har en metal fane på forsiden af pistolen som en front sight, derefter en af to typer af bageste seværdigheder. Den mest almindelige, og kræves ved at skyde konkurrencer, er den "Agerhøne" type. Disse består af en solid klinge af metal med en form, enten et rektangel eller en halv cirkel, skåret ud midt på den øverste del af synet. Dette giver kasteren til at se den forreste synet og tilpasse det i midten af det bageste syne. Anden type bruger en metalring for den bageste syne. Denne type af syne kaldes nogle gange en "ghost ring."

Fordele

Peep seværdigheder tilbyde skytter en række fordele. For én, kan de bruges i situationer med lavere lys end andre typer af seværdigheder. Disse gør dem ideelle til jagt, især under dækker. Det mekaniske design giver også shooter at foretage nøjagtige og reproducerbare justeringer seværdigheder for vinden og afstand.

Relaterede Artikler