Sten vs Metal Crock Pot

08/05/2012 by admin

Sten vs Metal Crock Pot

Crock gryder har revolutioneret den måde, vi koge. De giver mulighed for varme måltider skal koges hele dagen med ingen tilsyn, mens en familie værker og går i skole eller om deres daglige aktiviteter. Der findes forskellige typer af crock Potter. Crock Potter er enten keramik, rustfrit stål eller aluminium med en non-stick overflade. Crock pot du vælger afhænger af dit behov og hensynet til sikkerheden.

Fordele af sten Crock gryder

Sten crock Potter er alsidig og generelt varme mad jævnt. De kan bruges til at genopvarme mad, så længe produktet siger det er ovnfast. Mest sten crock gryder kan modstå ovnen temperaturer op til 400 grader Fahrenheit. Du bør dog ikke bruge dem under slagtekyllinger. Sten crock Potter er alsidig og kan bruges til at forberede alt fra Syltede grøntsager til grydesteg til gløgg.

Ulemper ved sten Crock gryder

En indlysende con af en sten crock pot er, at der kan være revnet eller brudt, og det kan ikke bruges til at genopvarme mad på et gaskomfur. En anden mindre fælles fare er at nogle sten crock gryder har vist sig for at indeholde bly, og når det opvarmes, de tillader bly til at sive ned i maden. Shop omhyggeligt for sten crock Potter og check for bly-fri etiketter; ophold væk fra dekoreret eller malede sten crock Potter. Generelt, hvid sten crock gryder har mindre af en chance for giver bly til at sive ned i maden.

Fordele og ulemper ved Metal Crock Potter

Metal crock Potter, som kan være lavet af rustfrit stål eller aluminium, varme undertiden ikke mad så jævnt som keramik crock Potter. Mens metal crock Potter ikke kan bruges i mikrobølgeovn, kan de bruges til at brune mad før langsom tilberedning, hvilket eliminerer behovet for at bruge en anden gryde. De kan også bruges i ovnen, under en slagtekyllinger og på stovetop. Aluminium crock gryder med en non-stick overflade inde er meget alsidig og kan endda bruges som en gryde til madlavning på komfuret eller i ovnen. Men aluminium crock Potter med ikke-stick overflader er generelt dyrere end keramik eller rustfrit stål crock Potter. Også kan aluminium ikke være det sikreste madlavning materialet, på grund af dens forbindelser med Alzheimers sygdom. Hvis du vælger en metal crock pot, er rustfrit stål nok det sikreste valg.

Hvordan man vælger en Crock Pot

Der er fordele ved begge metal og keramik crock Potter. Hver har også deres begrænsninger. Når shopping for en crock pot, overveje, hvad du vil være madlavning oftest, og vælg en form efter din smag. For eksempel runde crock gryder arbejde godt for supper og gryderetter, men oval crock Potter fungerer bedre på større stykker af kød, såsom stege. Nogle crock gryder har "på" lys og temperatur kontrol at andre modeller mangler. Læse etiketter omhyggeligt og kigge efter modeller, bly-fri, hvis købe en keramik crock pot. Overvej dine behov for en crock pot, potentielle fordele og ulemper ved hver, og du bør komme væk med en langsom komfur, der vil tjene dine behov for en lang tid, med ordentlig pleje.

Relaterede Artikler