Camping træ huse i MD

03/03/2013 by admin

Camping træ huse i MD

Maryland har været en ferie destination for mange familier gennem årene. Med sin fine-skovklædte områder langs Appalachian Trail og Chesapeake Bay er camping en populær aktivitet. Camping i en ægte træ hus er en stor omlægning fra telt camping. Opleve træhuset camping første hånd i Marylands smukke natur.

Maryland

Staten Maryland er hjemsted for Chesapeake Bay og Appalachian Trail til udendørs entusiaster. Historie bugner med borgerkrig stier, plantagen hjem og koloniale websteder. På den østlige bred ligger Ocean City, en kendt strand destination med en boardwalk, fyldt med restauranter og butikker. Camping er bredt tilgængelige i Maryland til en unik oplevelse for den næste familieferie eller corporate retreat.

Maple træ campingpladsen

Tree House Camp på Maple Tree campingplads (-thetreehousecamp.com) ligger nær Rohrersville i nordlige Maryland, 20 hektar skov jord ved siden af Appalachian Trail. Træ huse er primitive lukkede strukturer syv fod fra jorden med nøgne træ køjer og nogen madrasser. Isoleret for året rundt brug af campingpladsen tree hytter er bygget på pæle otte til 10 fod fra jorden og omfatter små verandaer. Hytterne er udstyret med et bord, stole og en brændeovn til opvarmning og madlavning. Besøgende skal medbringe deres eget sengetøj og belysning.

Sandy Pines

Pige spejdere i Chesapeake Bay ophold på Sandy Pines campground, i nærheden af Fruitland i østlige Maryland. Omsluttet af 49 hektar skovområde, tilbyder Sandy Pines træhuset enheder, der sove 24 og er tilgængelige for andre piger Scout grupper, non-profit og corporate grupper. Åben fra 1 April til oktober 1, Sandy Pines træ huse omfatter brand pit-området, elektricitet, pejs og indendørs badeværelse.

Deep Creek sø

Treehouse ved Deep Creek sø er ikke bygget højt i træerne. Det er dog, bygget på toppen af en bakke, hvor næsten alle view tilbyder de betagende bjerge i det vestlige Maryland, mens andre vistas omfatter Deep Creek søen selv. Håndpillede log lodge er øgenavnet "The Treehouse", fordi det efterligner fornemmelsen af at leve i en ægte træ hus beliggende i skoven, men med komfort i et luksusresort. Deep Creek søen, den største sø i Maryland, tilbyder fiskeri, sejlads, vandski og svømning.

Relaterede Artikler