Hvordan man opbygger din drøm Prom kjole

02/27/2013 by admin

Hvordan man opbygger din drøm Prom kjole

Designe og bygge din drøm prom kjole er let, hvis du ved, hvad slags kjole du leder efter. Vælg en stil, der er både flatterende for din ramme og classy. Hvis du er en guru med symaskinen, købe stof og gøre kjolen på egen hånd. Hvis ikke, besøge en butik med dine designs i tankerne. Selv om bygge din egen kjole kan være potentielt dyrere, er du sikker på at have en skabning, der er unik for din personlighed.

Instruktioner

• Opbygge din drøm kjole i komfort i dit eget hjem ved at designe et online. Speciale websites såsom cocomyles.com tilbyder muligheder for at opbygge din drøm kjole ved at vælge en række indstillinger for farve og stil. Priserne varierer for hver kjole afhængigt af størrelsen og hvor detaljeret du laver din kreation. Det er praktisk at opbygge en online, som du kan se præcis, hvad dit design vil se ud før det er afsendt til dig.

• Vælg overdelen til din kjole. Der vil være mange muligheder vises der spænder fra langærmet til kæreste skær, som er designet, så det viser lidt af kavalergang. Næste vælge krypteringstypen nederdel. Tænke funktion samt stil. Hvis du planlægger at danse det meste af natten, bør du holde sig væk fra kjoler, der er gulv længde til at undgå at snuble. Ligeledes undgå at købe strammere kjoler, der kan begrænse din dans.

• Vælg din farve eller farver til din kjole. Der er andre muligheder, som du kan også tilføje, som et sjal eller en Skærfer. Blande farver ved at vælge en Skærfer farve, der supplerer din kjole. Overvej at tilføje beading eller buer til din kjole. Nogle muligheder, såsom buer, er ikke tilgængelige for visse nedskæringer. Vælg den korrekte størrelse af kjole. Ser på retningslinjerne for måling. Har en ven hjælpe dig med at måle din busten, talje og hofter til at sikre, at du har de relevante målinger.

• Gennemgå dine valg og kontroller, at du har valgt det design, der passer dig bedst. Fuldføre din checkout. De fleste virksomheder vil acceptere en bred vifte af kredit-og betalingskort.

Relaterede Artikler