Sådan fryse røget fisk Dip

02/11/2013 by admin

Sådan fryse røget fisk Dip

Frysning en røget fisk dip kan være en levedygtig metode til at gemme dip til senere brug, men succesen vil afhænge af dip ingredienser. Typisk, røget fisk dips er lavet med mayonnaise, creme fraiche eller fløde ost. Generelt holder ingen af disse produkter godt til frysning. Hvis du beslutter at fryse dem, er det bedst at kun gemme dem på den måde i korte perioder.

Instruktioner

• Fyld fryseren-safe container med røget fisk dip til inden for 1/2 tommer i toppen af beholderen. Dække toppen af beholderen med plastfolie og tryk wrap fast ned på toppen af røget fisk dukkert. Fastgør dækslet til objektbeholderen fryser-safe.

• Beholderen anbringes i fryseren. Når nedfrysningen dips, anbefales det kun holde dem frosset for perioder på mindre end en måned. Jo længere dip er frosset, jo mere sandsynligt er det at forringe kvaliteten, når det er i sidste ende optøet.

• Fjerne containeren fra fryseren og beholderen anbringes i køleskabet. Tillader den røget fisk dip til at forblive i køleskabet, indtil det er helt optøet. Før servering af røget fisk dyppe, det bør være grundigt rørte Bland alle ingredienserne og løse eventuelle adskillelse, der kan være opstået.

Relaterede Artikler