Sådan erstatte jordnøddesmør med jordnøddesmør Chips

Medmindre de kaldes for i en bestemt opskrift, mange mennesker ikke gør brug af jordnøddesmør chips. De bruges typisk i bagning, fordi de har tilsat sukker, hvilket gør dem sødere end jordnøddesmør og giver mulighed for der at være mindre nødt til at tilføje mere sukker til opskriften. Hvis du vil erstatte jordnøddesmør med jordnøddesmør chips, er det bedst at gøre det med en sød opskrift versus en savory en på grund af den sødme der jordnøddesmør chips vil tilføje.

Instruktioner

• Finde mængden af peanut smør, der er nødvendige for opskriften. Konvertere hver mængde til gram, hvis det ikke allerede er på denne enhed. For at konvertere fra din måleenhed til gram, bruge en af de følgende konverteringer: 1/4 kop er lig med 30 gram (1 kop svarer til 120 gram), 1 ounce er lig med 28 gram, 1 spiseskefuld er lig med 15 g. For eksempel hvis opskriften kræver 2 kopper jordnøddesmør, så de samlede gram af jordnøddesmør behov er 240 gram.

• Afmåle den tilsvarende mængde i gram af jordnøddesmør chips. Brug de ernæringsmæssige fakta til at finde mængden af sukker hver portionsstørrelse indeholder. Hvis portionsstørrelse ikke er givet i gram, konvertere foranstaltning af jordnøddesmør chips til gram.

• Udelade sukker, hvis opskriften kalder for nogen. Fordi der er tilsat sukker i jordnøddesmør chips, vil det ikke være nødvendigt at medtage enhver yderligere sukker til opskriften.

• Følg opskriften, indtil du kommer til trinnet, hvor jordnøddesmør er tilføjet.

• Smelt jordnøddesmør chips i mikroovnen. Hæld jordnøddesmør chips i en mikrobølgeovn-safe skål og indstille mikrobølgeovnen til den laveste indstilling. Mikroovn i 15 sekunder, og fjern forsigtigt skålen fra mikrobølgeovnen. Rør indholdet og returnere skålen til mikrobølgeovnen. Mikroovn til en yderligere 15 sekunder og lad afkøle i 5 sekunder.

• Tilføje smeltet jordnøddesmør chips til resten af ingredienserne og indarbejde fuldt ud.

• Er færdig med opskriften.

Tips & advarsler

  • Smelt ikke jordnøddesmør chips, indtil du har brug at føje den til de øvrige ingredienser. Smeltning på forhånd og forsøger at genopvarme vil give en uønsket smag og tekstur til jordnøddesmør chips.

© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com