Sådan ser gode (let tips)

01/22/2013 by admin

Sådan ser gode (let tips)

Kun om nogen kan være varmt. Hvis du er ligesom mange af os kvinder, der har lært andet, du tror sikkert, det er en bald-faced løgn, men jeg garanterer dig, et par enkle ændringer kan forbedre dit billede, tillid og romantiske udsigter... og hurtigere end du tror.

Nogle gange er alt det tager lidt ekstra arbejde til at bringe din naturlige skønhed. Hvis du ønsker at se godt ud og har brug for en komplet makeover, Prøv følgende nem, sund fornuft tips først. Så post tilbage for at fortælle mig, hvordan det virker for dig!

Instruktioner

• Plej dit hår.

Den rigtige hår er afgørende, hvis du ønsker at se godt ud. Tilstanden af dit hår er det vigtigste. Hvis det er kruset eller uhåndterlige, overveje en fladjern, eller få det afslappet. Beskadigede eller stegt ender tigger om en hår klippe.

Den rigtige stil er så vigtigt. Hvis du kan få til en god stylist, gennemgå deres magasiner, og kigge efter modeller med et lignende ansigtsform. Du ønsker en stil, der bringer dine styrker, og passer til din personlighed. Hvis du er en lav vedligeholdelse pige, være sikker på at fortælle din stylist. Dit hår skal passe til din livsstil, eller du vil ende op forsømme det, og det vil ikke se godt ud på alle.

Mest naturlige hårfarver ser kedelig, især som vi alder. Du kan altid vælge et lyse farvestof eller højdepunkter. Hvis du ønsker at gå lettere, er det nok bedst at hovedet til en salon, selvom vil mørkere kan gøres derhjemme med den rigtige farve. Hvis du ønsker en mere naturlig tilgang, mener henna. Ligeledes, kaffe kværner kan bringe ud mørkt hår.

Husk at arbejde med din hudfarve. Jeg har set kvinder med oliven ansigtsfarve gå blondine, og det ser aldrig rigtigt, mens lys hud er godt for blonde hår. Vær ikke bange for at skille sig ud, men prøv ikke at være for høj, enten.

• Tage sig af dine tænder.

Bortset fra at besøge din tandlæge hver 6 måned for en rengøring, kan du også blege dine tænder nemt derhjemme. Crest Whitestrips gør et fantastisk stykke arbejde for prisen, og der findes mange generiske mærker. Hvis disse er stadig for dyrt, kan du prøve at blege dem selv ved hjælp af hydrogenperoxid (google det). Det er en lille ting, men det virkelig gør forskellen i at hjælpe dig med at se godt ud.

• Tage sig af dit ansigt.

Tage sig af dit ansigt. Hvis du har råd til det, er det en god ide at få regelmæssig ansigtsbehandlinger givet af en professionel, der vil være i stand til at fjerne hvid og hudorme og behandling af acne. Du kan dog foretage ansigts masker derhjemme. Brug en god dag creme med solcreme til at forhindre for tidlig aldring, og sørg for at bo hydreret, undgå rygning og få nok søvn.

Der er hudorm flyttefirma, men sørg for at holde området rent bagefter, eller hudorme vil blot vende tilbage. Det bedste du kan gøre for din hud til at se godt ud er at holde din teint glat.

• Soignere din øjenbryn.

Groom dine øjenbryn! Du kan have hørt, at de vil vokset tilbage tykkere, har brug for mere vedligeholdelse, etc... Glem det. De vokser ikke tilbage for hurtigt (hver 2 uger vil du røre). Du kan få dem voksede til den nemmeste resultater, ellers brug gennemtrækker eller plukning derhjemme. Alt du behøver er et par pincet. Bemærk, at det gør ondt i starten, hvis du ikke er vant til det, men det bliver lettere med tiden.

Må ikke overdrive det! Du ønsker ikke skræmmende "overraskelse" Bryn. Formen er vigtig, og du skal arbejde med din funktioner hen til lede artig. En ren arch er generelt bedst. Slippe af hår mellem brune, og de herreløse hår omkring dem, som gør et ansigt til at se hårde og mindre feminin.

• Bruge makeup.

Nogle gange mindre er mere, og dette er tilfældet med fyldes op. Efter min personlige mening, alle kvinder kan drage fordel af fyldes op, men det bør ikke anvendes til at dække mangler... bare for at fremhæve stærke sider.

Starte med en god ansigtsbehandling fugtighedscreme, formuleret til din hudtype. Anvende en løs pulver for dag, eller en fond til aften.

Blush bør være støves let over æblerne af kinderne, og passe din hud tone. Kan du vælge en bronzer.

Gå blid til øjenskygge og eyeliner, eller udelader dem helt. En frakke af mascara, og du er næsten færdig (jeg foretrækker Maybeline NY mærke)!

Læbe farve er et personligt valg. Jeg vil anbefale en klar gloss eller neutral farve for dagen, og en mørkere farve for natten. Der findes mange 12-timers lipcolors, og disse arbejder, hvilket gør det nemt at se godt ud og smukke hele dagen.

• Fjern kropsbehåring.

Ben stub er ikke sød. Vi lever i en kultur, der føles kvinder bør være temmelig hårløse, så når i Rom... gør som romerne gør hvis du ønsker at se godt ud.

Hvis du hader barbering (hvem gør ikke), skal du overveje en voks. Du kan gøre det selv eller få det professionelt udført for en forholdsvis billig pris. Alternativt, hvis du er velsignet med fine hår, kan du få det bleget.

Den dyreste løsning er elektrolyse, men husk at elektrolyse ikke kan garantere du vil være fri for genvækst, og håret kan komme tilbage med hormonelle forskydninger.

• Tage sig af din hud.

Holde din hud i god stand. En ugentlig krat ned med en loofa eller krop børste kan bringe en sund glød. Albuer, knæ og hæle bør regelmæssigt fugtet med shea smør til at holde dem bløde. Mindre svampeinfektioner (brunlige pletter) ser ikke godt på alle, og kan behandles med over skælshampoo counter, selvom du bør se din læge for behandlingsmuligheder.

• Få en duft.

Naturligvis, upåklagelig hygiejne er vigtig, men lugte lækker kan også hjælpe dig med at se godt ved at påvirke opfattelsen af andre. Populære forskning har antydet, at mænd er tiltrukket af dufte, minde dem om "hjem," ligesom vanille, græskar pie og kanel.

Hvis du kommer til at bære parfume, bruge de ekstra penge for at købe en høj kvalitet duft. Mange mennesker er følsomme over for parfume, og den billige slags kan være slibende.

Alternativt, duftende cremer kan give bare lige blid parfume uden at være overvældende, plus de vare længere end de fleste parfumer og kan blødgøre din hud. Kroppen smør fra Bath og Body Works eller the Body Shop er et godt valg hvis du nyde frugtagtig eller blomstermotiver dufte.

• Gøre dine negle.

Dine tånegle og negle skal altid være godt bevarede og pæn. Hvis du har en travl, hands-on livsstil, behøver du ikke en fuld manicure. Du skal blot holde dine negle trimmes og arkiveret, og anvende en klar blanke søm hærder regelmæssigt. En fransk manicure er let at vedligeholde, og kan gøre dine hænder, se gode, mere ungdommelig og lækkeri.

Hvis du har råd til en regelmæssig manicure eller pedicure, og ikke har noget imod det ekstra arbejde, er smukt velplejet negle en reel skønhed aktiv. Det er en måde hen til lede artig straks.

• Få pænt tøj.

Generelt, undgå "mudret" eller kedelig farver, og vælge sprød lyse farver i stedet. Lave lidt hjemmearbejde på din kropstype, og købe tøj, der understreger dine bedste træk. Slid aldrig varer, der er for stramt, eller dårligt bevaret, som disse vil kun forlade dig ser sjusket.

De rigtige undertøj kan gøre en enorm forskel. Wonderbra kommer i så mange forskellige sorter, og det er virkelig et vidunder! Tilsvarende er der vand bh'er, som er endnu mere naturligt. Et korset eller slankere som Spanx kan gøre dig se 10 pounds slankere og tonet. Disse tal lidt elevatorer er fantastiske, og pengene værd i din søgen efter at se godt ud.

• Glem ikke kost og motion.

Jeg har gemt dette for næste at sidste tip, fordi jeg er sikker på det er noget de fleste af os allerede kender. Selvfølgelig, du kan ikke forvente forandring natten over. Men det er rimeligt at forvente forandring i et par måneder. Hvis kost kan bare ikke synes at arbejde for dig, kan du prøve noget andet! Hvis du er vant til standard lavt fedtindhold, prøv at lav carb eller detox i stedet. Bryde rutinen, og prøv at fine en plan, der ophidser dig.

Selv om du er tilfreds med din vægt, eller er allerede slankekure, kan motion gøre en stor forskel. Du vil føle dig mere energisk og mere sexet. Tænk ud af boksen. Dans, mave dans, pole dancing, hula stålbøjler... der er masser af sjov (og sexet) muligheder, der vil hjælpe dig med at se godt ud og føle sig godt.

Fleksibilitet er godt uanset hvad din kropstype. Overveje Hatha yoga, hvilket kan gøres i en klasse eller i hjemmet ved hjælp af en video eller en bog. Det tager ikke lang tid at få resultater, og du kan begynde på alle fitness niveauer.

Selv om vægten ikke vil komme ud, ser sund og fit ser godt! Og ja, du kan være overvægtige og pasform.

• Har tillid til.

Dette er den vigtigste del. Hvis du ønsker at se godt, skal du føle sig godt. Tænk på alle de gode ting du har at tilbyde, udover optrædener. Hvis du ikke kan, så betyder du nødt til at få et par Hobbyer og få at vide dine egne styrker og talenter.

Walk tall. Ikke blive intimideret af mennesker. Være stolt af, hvem du er. Tillid er sexet, og kan gøre folk opfatter dig som mere attraktive. Husk, at du bliver, hvad du foregive at være, så foregive du ser godt ud!

Relaterede Artikler