Sådan Winterize en Yamaha 225 Vapor Canister VMAX

02/24/2013 by admin

Forbereder langsigtede vinteropbevaring Yamaha 225 vapor canister VMAX påhængsmotor er om at tage motoren til en tilstand bedst beskrives som "koldt jern." Målet er at fjerne hver bit af fugt, sætte ny olie og filtre, og satte motoren i seng på en sådan måde, at sæsonens kolde temperaturer og temperatursvingninger gør ingen skade at de elektriske, brændstof eller smøring systemer.

Instruktioner

• Installere en ny vand adskille brændstoffilter før den sidste udflugt i sæsonen, og tilføje 1 ounce af brændstof stabilisator for hver gallon af din tank kapacitet til en gas kan der indeholder en gallon af gas. Agitere denne gas kan og hæld det i din tank. Fylde din tank på brændstof dokken, før du gå sejlsport. Efter du returnere fra din rejse, montere motoren på sin opbevaring rack.

• Tilknytte en Trækmetode tillægger en haveslange og Tilslut slangen til en vandkilde. Indstille enderne af rødmen udlæg over de kølende vand fjorde. Tænd for vandet på fuld. Start motoren og løfte den hurtige tomgang løftestang. Lad den motor køre i 10-15 minutter til at skylle kølesystemet. Stoppe motoren og tage rødmen udlæg. Lad motorens kølesystem dræne fuldstændigt.

• Fjerne plug ledninger og tag ledningerne med præ-ledning papir tags. Fjerne tændrør med en gnist stik skruenøgle. Anvende dug olie til motor gennem tændrøret boringer. Drej svinghjul med uret, i hånden, for at fordele olien jævnt på tværs af væggene i flaskerne. Geninstallere tændrør, men forlade fører afbrudt.

• Dræne og genopfylde motor gear tilfældet med gear smøremiddel, mens olien er stadig varm. Benytte lejligheden til at inspicere tilfældet for problemer med at fjerne den gamle, forurenede gear olie nu og placere motoren til opbevaring med frisk olie vil hjælpe med at forhindre interne korrosion.

• Placer en tragt og gas kan under vapor separator tank. Åbn skrue afløbet i bunden af den vapor separator tank med en skruetrækker og tillade enhver nuværende brændstof til afløb.

• Fjerne batteriet eller batterier fra båden. Vedhæfte dem til en smart oplader eller sive oplader når en måned for at holde dem opkrævet.

Relaterede Artikler