Hvad er fordelene ved Alkaline bouillon?

02/25/2013 by admin

Alkalisk bouillon er brugt som en del af en basisk kost til at hjælpe med at opretholde ordentlig pH niveauer (foranstaltning surhedsgrad eller alkalinitet) i blodet. Blod pH af mennesker er naturligt svagt basisk. Immunforsvar, indre organer, fordøjelse og andre kropsfunktioner fungerer bedst med en pH-værdi i rækken af 7,35-7,45. Noget uden for dette interval kan resultere i alvorlig sygdom eller død. For at holde pH niveauer afbalanceret, mange ernæringseksperter og alternative sundhedspleje praktiserende anbefale spise en kost, der er høj i mineralrige basisk fødevarer.

Betydningen af en afbalanceret pH

Når blodet bliver for Sure, skal kroppen finde måder at kompensere og holde overskydende syre i at beskadige de indre organer. I processen mister at kroppen vigtige mineraler, såsom kalium, magnesium og calcium. Når pH falder under 7,35, kan den resulterende tilstand af acidose forårsage hovedpine, kvalme, muskelsvaghed, hoste, diarré og andre symptomer. Ifølge Dr. Ritamarie Loscalzo, en certificeret klinisk diætist, en lav pH er en "sandsynligvis medvirkende faktor til alle degenerative og autoimmune sygdomme," herunder kræft, hjertesygdomme, Parkinsons og sclerose.

Faktorer, der bidrager til acidose

Næsten alle fødevarer frigive enten en sur eller basisk base når fordøjet og metaboliseres. Vores forfædre spiste et stort set basisk kost, som var meget højt i frugt og grøntsager, med ringe eller ingen forarbejdede fødevarer. I år, den typisk vestlige kost har ændret sig meget, til at omfatte fødevarer, såsom raffineret korn, mælk, ost, salt, kød og fjerkræ--alle fødevarer, der producerer syre når fordøjet. Derudover motion producerer mælkesyre, som kan ophobes i systemet, og øvrige livsstil komponenter, såsom stress kan bidrage til en pH ubalance.

Identifikation

Fortalere for basisk kost anbefaler at spise en kost, der er 80 procent basisk (frugt og grøntsager) og kun 20 procent sure (proteiner). Alkalisk bouillon er en mineral-rige væske, der kan bidrage til at opfylde disse krav. Bouillon, som er lavet af grøntsager og rødder, som grønne bønner, zucchini, spinat, broccoli og gulerødder, kan bruges som en suppe, en drink eller en madlavning bestand. Forbrugende 2 til 3 kopper om dagen kan gøre en betydelig forskel i en persons blod pH niveauer.

Fordelene ved alkaline bouillon

Vedtage en basisk kost vil hjælpe styrke immunforsvaret og afværge sygdomme. En kost, der indeholder basisk bouillon og andre basisk fødevarer kan hjælpe behandle og forebygge mangel på energi, syre refluks, tilstoppet næse, Hyppige forkølelser og influenza, hovedpine, angst og cyster. En basisk kost kan også hjælpe med at forhindre nyresten og osteoporose. Også, fordi kroppen gemmer syre i fedtceller, tidskrævende en kost med højt syre kan resultere i produktionen af mere fedt. Ifølge bedre krop Wellness, har mange mennesker fundet, at en basisk kost hjælper dem til at kaste overskydende fedt.

Gør alkalisk bouillon

Vælg en kombination af de ovennævnte grøntsager, sammentælling ca 2 kopper. Hak dem i små stykker og læg i en gryde. Dæk med vand. Bring i kog og lad simre i 45 minutter. Hæld vandet fra og holde bouillon. Det kan vil holde i tre dage i køleskab, eller lavet store mængder og frosset.

Relaterede Artikler