Naturlig Deodorant alternativer

02/23/2013 by admin

Naturlig Deodorant alternativer

Som du scanne overfloden af naturlige deodoranter på hylderne, kan afgøre, hvilken en er bedst for dig være skræmmende. Ikke alle typer af deodorant eller ingrediens er lige så effektive, og nogle holde kropslugt stangen bedre end andre. Hvis du planlægger at skifte fra en konventionel deodorant til en, der er fri for syntetiske kemikalier, der kan være forbundet til sundhedsskadelige forhold, forskning alle mulighederne før du foretager et køb.

Købe nogle bagepulver

Bagepulver er en bevist naturlige odor eliminere. Dette gælder ikke kun for sin evne til at tæmme stinkende køleskab dufte, men også for sin effektivitet mod armhulen lugt. For at gøre din egen bagepulver deodorant, skal du tilføje en lille mængde af vand til en teskefuld bagepulver, indtil pulveret er opløst. Derefter skal du blot bruge fingrene til at anvende blandingen til dine armhuler. Være opmærksom på hvordan din krop reagerer hele dagen. Hvis du bemærker stærk kropslugt, bruge mere bagepulver.

Nå for sprit

Der er en grund til læger bruge sprit til at rense sår og huden omkring dem. Den naturlige astringerende dræber bakterier, der forårsager infektioner-- og ildelugtende armhuler. For at høste frugterne af en naturlig gnidning alkohol deodorant, hæld lidt rensevæske på en cottonball og knalde cottonball på dine armhuler. Vær forsigtig, når genanvende hele dagen, da alkohol kan udtørre huden, hvis de anvendes alt for ofte.

Opt for æteriske olier

Ud over deres naturlige helbredende egenskaber, kan æteriske olier neutralisere lugte og hæmmer ildelugtende bakterier fra formning under armene. Lav din egen to-ingrediens æteriske olie deodorant spray ved at blande destilleret vand og tea tree, pebermynte eller lavendel olie. Fyld en tom sprayflaske med omkring 4 ounce af vand og 20 dråber æterisk olie. Ryst blandingen, spray din armhule område og tilføje mere olie hvis det er nødvendigt.

Gå store-købte

Hvis du vil snarere hovedet til butikken for at købe et kommercielt gjort naturlige deodorant, der er masser at vælge imellem. Det kan imidlertid være vanskeligt at afgøre, hvilke produkter der er helt naturlige, som nogle, der markedsføres som "naturlige" stadig indeholde kemikalier som propylenes, sulfater og parabener. Din bedste satsning kan være en aluminium-fri naturlige deodorant stick eller roll-on.

Relaterede Artikler