Læbe balsam til at helbrede Split læber

10/26/2012 by admin

Læbe balsam til at helbrede Split læber

The secret til healing tør, revnet og sprukne læber er aldrig lade dine læber gå nøgen. Ved hjælp af læbe balsam, der fugter og forsegle i fugt vil fremskynde helingsprocessen, da fugtig huden heler hurtigere end tør hud. Ud over at bruge de rigtige læbepomade, drikke masser af vand for at holde læberne sunde og plejet og bruge en luftfugter i dit hjem.

Fugte og nære sprukne læber

Når du vælger en læbe balsam, vælge en, der omfatter ingredienser kendt for at fugte læberne. Fugtgivende ingredienser omfatter shea smør og vitamin E. Den naturlige nærende effekt af E-vitamin, når kombineret med shea smør, vil gøre dobbelt duty i at beskytte læber af samtidig fugtgivende og nærende læber. Andre nærende ingredienser til at lede efter omfatter petrolatum, castor olie, solsikkeolie og Squalan.

Forsegle i fugt

En blødgørende læbepomade eller salve vil skabe en barriere, som vil hjælpe forsegle revner for at forhindre fugt fordamper. Lanolin, bivoks er naturlige stoffer, der hjælpe med at forhindre fugt i læberne fra at flygte. Vaselin, glycerin, mineralsk olie, aloe, mælkesyre og sorbitol er også stor fugemasser.

Solbeskyttelse

En læbepomade med en SPF vil beskytte læberne mod solskader, som vil fremskynde helingsprocessen. American Academy of Dermatology anbefaler beskytte læber med en SPF 30 eller højere.

Ingredienser til at undgå

Alkohol-baserede ingredienser kan give øjeblikkelig lindring men kan oprette lip balm afhængighed af udtørring læber med hver brug. Undgå ingredienser som menthol, kamfer og eukalyptus, som kan give en midlertidig afkøling sensation og behagelig duft, men kan gøre læber tørrere i det lange løb. Salicylsyre er en eksfolierende ingrediens, og sprukne læber vil være irriteret over denne ingrediens. Derudover undgå irritanter såsom duft, som vil fremskynde tørring.

Relaterede Artikler