Camp ovn madlavning opskrifter

Der er tre typer af camp ovne. En er den traditionelle støbejern hollandske ovn. Andet er en metal, åben kasse, som kan placeres over kullene til madlavning. Tredje er en propan ovnen, der ligner dem, der findes i køkkener overalt, kun mindre. Uanset hvad du vælger for din campingeventyr, madlavning udendørs er ikke svært, og du kan skabe store måltider.

Stå alene propan ovnen

Forberede mad i en propan lejr ovn er det samme som madlavning derhjemme. Enhver opskrift, som du kan tilberede derhjemme kan tilberedes på samme måde i denne type af ovn. Nemme opskrifter omfatter roastbeef, stegt kylling og bagte fisk.

Metalkasse madlavning

Metalkasse ovn er afhængig af kul under ledning rist at tilberede maden. Boksen er enkel at bruge. For en 350-graders (Fahrenheit) ovn skal du cirka ni briketter af opvarmet trækul, som hver briket afgiver omkring 40 grader af varme. Tilføje eller fratrække trækul briketter for at hæve eller sænke temperaturen i ovnen. Disse ovne er bedst egnet til fødevarer, koge hurtigt, såsom fisk eller tynde svinekoteletter eller bøffer.

Støbejern Hollandsk ovne

Hollandsk ovne kræver en varmekilde på toppen og bunden for at bage korrekt som en ovn. En generel tommelfingerregel er, at du skal placere så mange kul under ovnen som størrelsen af den ovn diameter. Hvis din hollandsk ovn er 12 inches i diameter, lave en ring af kul ved hjælp af 12 briketter. På toppen af ovnen, tilføje dobbelt så mange, eller 24 alt. Dette ville give din ovn en indre temperatur på 350 grader Fahrenheit, hvilket er hvad mange opskrifter kræver.

Grill ribben

Gøre grill ribben ved at klippe hinanden 4 lbs. af oksekød eller svinekød ribben og lægge dem i bunden af en bagning parabol (til metal eller propan brændeovne) eller en hollandsk ovn. Dække med en blanding af to 12 ounce flasker grill sauce, 2 tbs. hvidløgspulver og 1 til 2 tbs. løgpulver. Cook i en metal eller propan ovnen ved 350 grader Fahrenheit i to til tre timer, basting lejlighedsvis. I en hollandsk ovn, placere otte til 10 briketter på bunden og 14-16 på låget og kog i to til tre timer, efterfyldning kullene som nødvendigt at holde ovnen varm.

Simpel Cornbread

Bland 1 kop smør, fire piskede æg, 1 tsk salt, 4 tsk bagepulver, 2 kopper sukker, 3 kopper mælk, 3 kopper cornmeal og 2 kopper mel. Smør en hollandsk ovn eller støbejern stegepande og hæld i blandingen. Cook i en propan eller metal lejr komfur i 40-50 minutter ved 350 grader Fahrenheit. I en hollandsk ovn, koge med otte til 10 briketter på bunden og 14 til 16 kullene på toppen i 45 minutter.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com