Hvordan til behandling af Acne ar med Tea Tree olie

11/20/2012 by admin

Hvordan til behandling af Acne ar med Tea Tree olie

Tea tree olie stammer fra bladene af den australske Melaleuca Alternafolia træ og har en meget stærk, næsten eucalyptus-lignende duft. Denne kraftfulde olie er et fantastisk antibakterielle og anti-svampe agent, som ikke kun hjælper med at forhindre ar før de sker, men også fremmer regenerering af huden til at hjælpe behandle endnu ældre acne ar.

Instruktioner

• Vælge en naturlig te træ olie sæbe til daglig brug. Sørg for at du vaske acne ramte områder to gange om dagen med varmt vand og derefter pat tør til begge bekæmpe fremtidige udbrud og fremme sund hud vækst.

• Bland ren tea tree olie med vand og gøre en hud toner til at fjerne overskydende olier og dræbe bakterier, der forårsager akne, der er undertiden efterladt på huden efter vask. Bland 1 del olie med 3 dele vand og anvende let til de ramte områder med et stykke vat. For de bedste resultater, bruge din te træ toner efter hver gang du vasker din hud.

• Kombiner 10 dråber af tea tree olie og 5 dråber lavendel æterisk olie for hver 1/4 kop af aloe vera gel til at gøre din egen helbredende hud fugtighedscreme. Fordi tea tree olie er ganske stærkt, er fugtgivende og hud regenerating kraften i aloe vera en fantastisk måde at fugte huden uden at tilføje acne forårsager olier. Anvende gel og olie blandingen jævnt til acne og acne ar efter vask og anvende toner.

• Blød i en te træ badekar 2 eller 3 gange om ugen til behandling af større områder af kroppen påvirket af acne og acne ar. Tegne et varmt bad og tilføje 20-30 dråber af tea tree olie. Hvis du er tilbøjelig til tør hud, kan du overveje at tilføje en nylonstrømpe med 1 kop havregryn og/eller 1 kop af mælkepulver til badet. Soak i 15-20 minutter og Anvend din aloe vera og olieblanding efter tørring.

Relaterede Artikler