Hvordan man kan farve en skæg billigt

Som mænd bliver ældre, kan gråt hår overtage overalt, især på ansigtshår. Heldigvis er der et par billige produkter på markedet, der er specielt designet til at hjælpe slippe af med grå skæg og overskæg. Disse at-home kits er nemme at bruge og indeholder alt, hvad en mand skal opdatere sit skæg farve og opretholde en mere ungdommeligt udseende.

Instruktioner

• Køb en at-home skæg farve kit som dem produceret af bare For mænd eller Blackbeard For mænd. Disse kits er tilgængelige på de fleste købmandsforretninger og normalt koster omkring otte til 10 dollars, fra August 2011. De fleste kits omfatte en tube farve farvestof, en tube farve udvikler, en børste til at anvende farvestoffet, gummi eller plastik handsker og måske andre tilbehør, såsom en blanding bakke.

• Sætte på et par af gummi eller plastik handsker og presse en linje fra farve røret ind i bakken blanding, der er inkluderet i sættet. Klem den samme mængde af farve udvikler på den modsatte side af bakken. Blandes sammen med den medfølgende børste. Dyp penslen i blandingen og anvende blandingen til en tør skæg. Bruge pensel i en lodret bevægelse, flytte det op og ned for at dække alle hår. Undgå at få farve på huden; det vil plette. Peroxid kan bruges til at fjerne farvestoffet, hvis dette skulle ske.

• Lad blandingen sidde i ikke mere end fem minutter eller kolorit kunne forlade skæg for mørkt. Se tiden med uret eller en timer. Skyl farve farvestof med varmt vand i vasken eller brusebadet, indtil vandet løber klar. Shampoo ud. Brug ikke sæbe; det vil tørre ud af huden.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com