Hvor længe efter du vågner op skal du motion?

Når du starter en øvelse rutine, er der mange ting at overveje, herunder dit arbejde og familie tidsplan. Du kan også overveje et tidspunkt på dagen, når du er dit bedste, både fysisk og mentalt. Der findes få undersøgelser, der har vist en morgen motion rutine kan være overlegen. Men husk, at motion vil gavne dig uanset hvad tid på dagen du arbejder ud.

Morgen træning for bedre søvn

I en undersøgelse offentliggjort af American College of Sports Medicine blev det erfaret, at træning i morgen, i forhold til andre tider af dagen, kunne bidrage til at forbedre din søvn vaner. Undersøgelsen fulgte 10 fag, der udøves på tre forskellige dage på tre forskellige tidspunkter. Deltagerne udøves på 7 a.m., 1 p.m. og kl i 30 minutter. Det konstateredes, at på de dage deltagerne udøves på 7 a.m., de oplevede en bedre nats søvn. Selvfølgelig, hvis du lider af inkonsekvent sovevaner, kan træning i morgen kunne være en udfordring i første omgang.

Bryde din hurtige

Når du vælger hvordan snart at træne om morgenen, er morgenmaden en stor overvejelse. Der har været en masse polemik om, hvorvidt du bør spise morgenmad før eller efter din træning i morgen. Ifølge Mayo Clinic er det vigtigt at tanke op din krop efter en lang nat søvn, som dit blodsukker kan være lav. Hvis du planlægger at udøve så snart du vågner op, spise en lille snack som en apple og mandel smør eller granola bar. Hvis du planlægger at spise et måltid, vente to til fire timer før du træner, afhængigt af størrelsen af dit måltid.

Tick Tock går dit ur

Du har sandsynligvis hørt, at det er vigtigt at varme dine muskler før du arbejder at forebygge personskader. Men noget du ikke måske har overvejet er din krops indre temperatur og hvordan det kan påvirke din træning. Din krop har et indre ur for sovende og krop temperatur kaldet en døgnrytme. Ifølge den amerikanske Rådet om motion er din kropstemperatur på sit laveste om to til tre timer før du vågner op og varmer op som dagen skrider frem. Træning udført senere på dagen, når musklerne er varm og mere fleksible, give en bedre ydeevne. Hvis du ønsker at udøve i morgen og performance er et problem, overveje venter to til tre timer efter du vågner. Hvis det ikke er en mulighed, skal du tage en længere varme. For eksempel, i stedet for en fem minutters gang, gang for 10-15 minutter før løb eller styrke conditioning.

Opbygge en rutine

Når de forsøger at bygge en konsekvent øvelse rutine, er arbejder om morgenen, før andre forpligtelser, ideel. Hvis det er svært at arbejde første ting om morgenen, prøv at gå til bed en time eller to tidligere. Også, arbejde på at opbygge sunde før seng rutiner som ingen elektronik en time før sengetid, og forsøger ikke at spise før søvn, som både forstyrre søvn cyklus. Hvis arbejder om morgenen bare ikke en mulighed for dig, vil du stadig drage fordel af motion på et andet tidspunkt af dagen. Det vigtige er at vælge en tidsplan, kan du holde med.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com