Sådan vises en fodbold samling

Fodbold memorabilia samlinger kan starte med et enkelt stykke som en signeret fodbold. Folk indsamle forskellige typer af sport samleobjekter, herunder bobblehead dukker, udstyr, der anvendes i spil, underskrevet hjelme, samleobjekter fra stadions, magasiner, aviser og trøjer. Fordi fodbold memorabilia kan være værd op til hundredvis eller tusindvis af dollars, ønsker du at holde det i en sikker og ren placering. Du vil sandsynligvis ønsker at arrangere fodbold elementer på en sådan måde, at du kan vise dem til venner, familiemedlemmer og kolleger sportsentusiaster.

Instruktioner

• Placer store samleobjekter såsom trøjer og fodbold hjelme, i montrer at holde dem i mint stand. Læg dem i et tørt rum med lav belysning til at undgå vand og lys skader. Fordi hjelme og trøjer kommer i forskellige størrelser, måle dine samleobjekter før du køber tilfælde til at placere dem. Find display tilfælde lavet specielt til fodbolde og hjelme, så de passer i sagerne ordentligt og ikke flytte rundt. Brug glas vise tilfælde, så folk kan se memorabilia inde i sagerne.

• Sætte montrer med din fodbold memorabilia på en hylde eller i en kuriositet kabinet så andre kan se dine samleobjekter. Rengør din hylde eller curio cabinet inden du sætter din samleobjekter inden for det, og også med jævne mellemrum fjerne elementerne fra visningsområde til at rense det med træ eller møbler polish.

• Sætte din samleobjekter i et værelse eller på en væg, der ikke er allerede rodet så at fokus er på din fodbold elementer, ifølge HGTV. Du kan også oprette et fodbold-tema rum, der integrerer din samleobjekter. Sports-tema værelser har ofte et farveskema baseret på en favorit hold og møbler med fodbold-inspireret motiver, der inkorporerer goalpost, fodbold eller hjelm design.

• Arranger dine samleobjekter, så du fremhæve visse stykker, eller at du give lige fokus til alle dine emner. Du kan placere dine samleobjekter fra mindste til største eller af farveskema. Du kan også placere større fodbold samleobjekter eller de fleste værdigenstande stykker midt i hylde eller kabinettet til at fremhæve dem.

• Tilføjer memorabilia til din samling gradvist, flytte din samling rundt til at rumme nye stykker og tilføje hylder til at sætte din nye elementer. Sætte væk visse stykker, når du tilføjer nye samleobjekter, således at dit hjem eller sports-tema værelse ikke udvikle en ukontrolleret udseende.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com