Vandrehjem i Paris nær Louvre

09/03/2012 by admin

Paris, Frankrig, er kendt for sine museer, og Louvre er en af de mest populære. Der er vandrehjem prikket over Paris, og mange af dem tilbyder faciliteter og komfort til rivaliserende full-service hoteller. Hostels giver billige steder at bo for studerende og dem, der rejser på et budget, og personalet på hostels er en glimrende kilde til information for alle rejsende.

Le Regent Montmartre

Beliggende mindre end to miles fra Louvre, giver Le Regent Montmartre gæsterne den perfekte mulighed for at besøge attraktioner og tage vandreture i Paris. Le Regent Montmartre støder direkte op til den lokale metrostation, gør rejse under gaderne i Paris let for dem, der ikke ønsker at gå. Le Regent er ikke en dedikeret hostel, men tilbyder hostel-stil værelse ordninger, knyttet til en mere opskalere standard hotel. Gæsterne kan vælge mellem op til fire senge pr. værelse og morgenmad og lettere anretninger er inkluderet i prisen.

Le Regent Montmartre37, boulevard de Rochechouart75009 Paris, FrankrigTelefon: + 33 1 48 78 24 00www.leregent.com

Résidence Internationale de Paris

Résidence Internationale de Paris sidder kun to miles fra Louvre, i et ombygget hospital bygning. Résidence Internationale de Paris giver både konferencen plads og flere-belægning værelser, til priser ar under standard værelser. Trådløs internetadgang er tilgængelig uden ekstra omkostninger, og morgenmad er tilberedt frisk hver morgen. Handicappede adgang er tilgængelige, og personalet er villig til at give både anvisninger og forslag på hvor gæsterne kan ønske at besøge.

Résidence Internationale de Paris44, rue Louis Lumière75020 Paris, FrankrigTelefon: + 33 1 40 31 45 45www.ee-rip.com?

Oops!

Ups er beliggende direkte i centrum af Latinerkvarteret, og er mindre end en mile fra Louvre. Gæsterne kan gå ned ad gaden og besøge caféer og små butikker kun et par meter væk. Oops åbnede i 2007 og er i god stand, og mens vandrerhjemmet kan lejlighedsvis køre ud af varmt vand, aircondition, gratis wi-fi adgang, og nærhed til masse transit gør det et naturligt valg for rejsende med et budget. Personalet sørger ajourførte rejsebrochurer for Gæster der ønsker at besøge lokale museer, og de er altid glade for at minde gæsterne mod de mest bekvemme steder at købe billetter og multi passerer at nyde flere steder rundt i byen til de laveste mulige priser.

Oops!50, avenue des Gobelins75013 Paris, FrankrigTelefon: + 33 1 47 07 4700www.oops-Paris.com

Relaterede Artikler