Sådan køres blok i Flag fodbold

11/22/2016 by admin

Sådan køres blok i Flag fodbold

Flag fodbold er en fast bestanddel af college liv, en sjov baggård aktivitet, og en god træning. For dem, der spiller på den linje scrimmage i flag fodbold, men kan spillet være temmelig frustrerende. Dette er fordi i flag fodbold du ikke lov til at bruge dine hænder, når du blokerer, selv på køre spiller. Hvordan kan du køre blok uden at bruge dine hænder på alle? Som dette:

Instruktioner

Sådan køres blok i Flag fodbold

• Til at begynde med, når du nærmer den linje hndgemngd før spillet begynder, ikke komme ind i en standard 3-punkts holdning som du ville i normal fodbold. Doing vil så gøre dig ikkebalanceførte når bolden er snapped. I stedet sat op i en 2-punkts holdning, bøjning på knæ og holde din ryg lige med en svag bue bagud.

• Sætte dine hænder bag eller ryggen eller på dine sider. En rigtig god idé er at bære bukser med sidelommer og at lægge hænderne i lommerne til at holde dig fra at bruge dem ulovligt.

• Når bolden er snapped, istedet for affyringsrampe frem som du ville i normal fodbold køre blokering, bevæge sig sideværts og bruge hurtig side-stepping bevægelser til at stå i vejen for de defensive spillere.

• Når du fået i vejen for spilleren du ønsker at blokere, komme videre ind i dem, eksploderende fra hofterne, og bruge din vægt til at skubbe dem med din krop.

• Efter stykket har passeret du af, skal du bringe dine hænder til dine sider, som du normalt ville have dem og køre efter stykket, Leder du efter en potentiel lateral fra bold-carrier.

Tips & advarsler

  • * Husk, flag fodbold er mindre om magt, end det handler om hastighed. Bruge din smidighed, hurtighed og korrekt positionering til blok, fordi du ikke kan udnytte råstyrke effektivt uden snyd og ved hjælp af dine hænder.
  • * Hvis det er muligt, slid klamper under flag fodboldspil hvis du spiller på en græs Mark. Dermed gør spillet meget lettere og vil dramatisk forbedre din køre blokering.
  • * Folk kan blive vred med dig for at køre blokere effektivt under flag fodbold fordi mange ser det som at tage spillet alt for alvorligt. Ignorere enhver fornærmelser eller ulovlig taktik, der anvendes af sådanne spillere i et forsøg på at få dig til at tage en kostbar straf.
  • * Brug ikke dine hænder på alle! Dermed er en åbenlys overtrædelse af reglerne og kan få dit team straffet.
  • * Som du ville i normal fodbold, altid holde dit hoved, når man spiller flag football for at hjælpe med at undgå skade, herunder lammelse og andre rygmarvsskader.

Relaterede Artikler