Top 10 fødevarer skal altid i køkkenet

06/07/2012 by admin

Top 10 fødevarer skal altid i køkkenet

En velafrundet kok holder flavorful, friske råvarer på side på alle tidspunkter. Holde din spisekammer fyldt med ingredienser du nyde madlavning med. Holde fødevarer, der opbevares nemt og holde sig frisk længere. Holde din favorit ingredienser klar til at bruge som mad-tilføjelsesprogrammer til jazz op plain måltider.

Hvidløg

Holde hvidløg pærer på hånd i køleskabet i en vidjekurv counter. Hakket og hakket hvidløg kommer også i krukker til at holde i køleskabet. Tilsæt hvidløg til en sauterpande sammen med nogle smør eller olivenolie før kastede med pasta eller bage nelliker i ovnen så sprede dem over rustikke italienske brød. Elefant hvidløg er mildere end regelmæssig hvidløg.

Løg

Løg tilføje en dimension af smag til enhver parabol fra salater til supper. Nøglen til ved hjælp af løg er til at bruge dem i moderate mængder. Nogle restauranter gæsterne nyder ikke rigelige mængder af løg i deres saucer og retter.

Pasta

Boxed pasta er quick add-ins til fortykkelse supper eller parres med sidesten kylling og tun. Bruge pasta fremstillet af spinat eller hvede for sund, smagfuld sort. Lille pasta--ligesom orzo--er lækker serveret med hakkede grøntsager. Bruge mellemstore pasta--ligesom proptrækker eller rigatoni--med gullasch-type måltider. Store pastaer, som fiskelasagner, levere solide måltider i en cinch.

Citron

Revet citron lyser op kød, grøntsager og supper. Klem frisk citronsaft over fisk og skaldyr og på salater til en naturlig vinaigrette. Citron kiler og skiver tilføje farve og friskhed til ethvert måltid eller en drink. Det er en god frugt at have ved hånden hele tiden.

Persille

De græsklædte smag af frisk persille fungerer i mange opskrifter. Hak persille i hjemmelavede supper og teatralsk pastaretter. Persille livens gryderetter og endda almindeligt kartofler.

Spinat

Kaste frisk spinat i en skål til en let salat. Frisk spinat er også velsmagende, når du smider i et par håndfulde til en skål med varm pasta eller suppe. Bruge frossen spinat til at gøre en hurtig spinat dip til en fest.

Cherry tomater

Bland cherrytomater med mozzarellaost og lidt olivenolie for en hurtig appetitvækker eller side parabol. Cherrytomater er handy snacks at gumle på eller tilføje til en parabol.

Piskefløde

Bruge piskefløde til tykkere en suppe eller sovs. Piskefløde kan bruges i en knivspids, hvis du løber tør for flødekande.

Ris

Tilsæt ris til supper til at gøre måltidet strække længere. Ris er lækker, kogt, dampet og stegt med soja sauce. Det er let at opbevare og holder sig frisk længe.

Dåse suppe

Holde en række dåse suppe på side for jazzing op gryderetter og gryderetter. Creme-baseret suppe--ligesom fløde af kylling eller champignon--blande hurtigt ind i varme retter.

Relaterede Artikler