Hvordan man kan reducere skelet indvirkning, når du kører

11/24/2016 by admin

Hvordan man kan reducere skelet indvirkning, når du kører

Løb er en effektiv måde at holde lean, forbedre fitness og nyde udendørs. Desværre, slagfast karakter af sport kan også skabe en masse stress på kroppens knogler og led. På et tidspunkt opleve mange løbere en kører skade i forbindelse med denne virkning. Hvis du elsker kører men ønsker at undgå skurrende din krop alt, der er nogle ting du kan gøre for at blødgøre slag af hver fod strejke.

Instruktioner

• Øge din kadence. Dette betyder ikke, at fremskynde din kører--snarere, vedligeholde dit tempo samtidig øge antallet af skridt du tager hvert minut. Forkorte din skridtlængde naturligt vil hjælpe du lander på din forfoden i stedet for din hæl, hvilket vil mindske virkningerne af hvert trin. Prøv at øge din kadence med cirka 10 procent til mærkbart reducere virkningen.

• Sænk farten. Køre hurtigt gør altid for den bedste form. Kører for hurtigt vil få dig til at over skridtlængde, der vil øge skelet indvirkning. Prøv at fokusere på kadence i stedet for hastighed. Når du får vant til at køre på en højere kadence, kan du prøve at øge din hastighed, langsomt.

• Bære ordentlig dæmpning. Hvis du er en tungere løber eller en hård hæl angriber, er det særligt vigtigt at sørge for dit fodtøj giver ordentlig dæmpning. Købe sko, der tilbyder rigelig dæmpning eller overveje at bruge en polstret indersål. Under en 2008 undersøgelse offentliggjort i det "Journal af the American føromtale Medical Association", reduceret polstrede indlægssåler kraft peak effekt af deltagende løbere med et gennemsnit på 6,8 procent.

• Blive forfoden angriber. En 2009 undersøgelse i "International ugentlige Journal of Science" afslørede, at forfod slående giver væsentligt mindre skelet virkning end hæl slående. Fordi moderne løbesko med overdreven støtte og stabilitet kan fremme hæl slående, overveje at skifte til en letvægts, minimalistisk sko til at uddanne dig selv til at lande ordentligt. Bemærk venligst at minimalistiske sko ikke kan være hensigtsmæssigt for pronators og større løbere.

Relaterede Artikler