Hvad er forbudt fra flyselskab flyvninger?

I de fleste tilfælde kan tvivlsomme elementer kontrolleret men ikke udoeves. Forbudte genstande kan variere fra flyselskab til flyselskab, men Transportation Security Administration (TSA) og Federal Aviation Administration (FAA) giver retningslinjer for hvad er ikke tilladt.

Skarpe genstandeHobbyknive, kød burresnerre, barberblade, sabler og sværd kan kontrolleres, og saks kan være både udføres og kontrolleres. Hvis du planlægger at pakke disse elementer, skal de være beklædt eller indpakket i en beskyttende klud eller polstring.

Skydevåben

Skydevåben, flare geværer og ammunition kan også kontrolleres, om de skal losses og pakkes i en hård container. De skal anmeldes, når du checker ind, men dobbelt-tjekke med dit flyselskab for at sikre de er tilladt. Nødblus og krudtet, men er ikke tilladt.

VærktøjerVærktøjer længere end 7 inches, Save, Boremaskiner og borehoveder, koben, økser og kvæg pigkæppe kan kontrolleres, men ikke udoeves. Ligesom de skarpe elementerne ovenfor, skal disse elementer beklædt eller pakket i beskyttende indpakning.

Sprængstoffer

Hvad er forbudt fra flyselskab flyvninger?

Fyrværkeri, dynamit, plast sprængstoffer, sprængning caps, håndgranater, benzin, torch lightere, lightergas, strejke-overalt kampe, reproduktioner af sprængstoffer, ildslukkere, tåregas og aerosol maling og geler kan ikke udføres eller kontrolleres.

Væsker

Hvad er forbudt fra flyselskab flyvninger?

Brændbare væsker, flydende blegemiddel, klor anvendes for svømmebassiner og spabade, fortynder og reproduktioner af brandfarlige emner er heller ikke tilladt.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com