Arkansas hytter og Resorts

08/26/2012 by admin

Besøgende til Arkansas vil finde en året rundt varmt klima og et væld af rekreative områder herunder Ozark National Forest, Ouachita nationale skov og kratere af diamanter State Park. Et udvalg af indkvarteringsmuligheder spredt over hele staten, herunder resorts og cabin rentals, tilbyder nem adgang til disse områder og andre attraktioner som Clinton Presidential Center og historiske Arkansas Museum.

Gaston's White River Resort

Gaston's White River Resort er beliggende på White River i Lakeview. Det tilbyder en række hytter med én til 10 soveværelser og udsigt over floden. Samtlige feriehytter har et fuldt udstyret køkken, pejs og dæk med kulgrill sammen med en aluminium fiskekutter. Gæsterne kan leje en motor, stol og udstyr til båden med en daglig leje gebyr. Facilitet faciliteter omfatter flere fiskeri molerne, lejrbål område og en legeplads samt skovklædt vandrestier i skoven bag resortet. Feriestedet har en restaurant med udsigt over floden, serverer morgenmad, frokost og middag og funktioner fiske-og skaldyrsretter og bøffer.

Gaston's White River Resort

1777 river Road

Lakeview, AR 72642

870-431-5202

gastons.com

Bull Mountain Resort

Bull Mountain Resort ligger i Bull stimer, mindre end en 1/2 mile fra Bull stimer sø. Det tilbyder otte udlejning hytter med en eller to soveværelser, fuldt udstyret køkken og separat opholdsstue. Hver enhed har en udendørs terrasseområde med picnicbord og kulgrill. Facilitet faciliteter inkluderer et lejrbål område, hestesko og en volleyballbane samt en båd parkeringsplads med elektrisk og udendørs swimmingpool med solterrasse. Lokale spisemuligheder omfatter den 178 Club og D's Beacon Point Restaurant inden for en 1/4 mile.

Bull Mountain Resort

2224 central Blvd.

Bull stimer, AR 72619

800-530-5647

bullmountain-resort.com

Self Creek Lodge

Self Creek Lodge er en havnefront kabine resort på Lake Greeson i Kirby. Det tilbyder to - og tre-værelses log-sidet hytter med en fuldt udstyret køkken, en sten pejs og boblebade samt dæk, vaskemaskiner og tørretumblere. Hytterne er en kort gåtur fra søen; mange af dem har udsigt over søen. En egen fuldt serviceret lystbådehavn har en båd lancering og husleje deck både og ponton både. Det også bærer fiskegrej, dagligvarer og har en snackbar. Andre faciliteter omfatter en strand med svømning område, hestesko og en basketballbane. Lokale spisemuligheder omfatter Kirby Restaurant og Gayle's Family Restaurant inden for syv miles.

Self Creek Lodge

4192 highway 70 W.

Kirby, AR 71950

870-398-5000

selfcreek.com

Relaterede Artikler