Frisurer af fyrrerne

12/29/2012 by admin

1940 var alt om glitz og glamour, og de ikoniske frisurer af gamle Hollywood er stadig båret af starlets i dag. Selvom 1940 blev i vid udstrækning defineret af World War II, formået smukke film skuespillerinder stadig at slå den røde løber med deres perfekt klædt beaus, sørge for offentligheden stadig havde en påskønnelse for stil. Silkeblød bølger, fyldige krøller og ultra-skinnende glans er blot nogle af de frisure trends, der blev gjort populær af skuespillerinder som Veronica sø, Lana Turner og Rita Hayworth.

Lange frisurer

De lange, slanke og glamourøse blond bølger af Veronica søen er måske den mest kendte af alle frisurer fra 1940. Disse bølgende bølgerne var generelt side skiltes, med en flot side bang, der gav enhver kvinde en koket, flirtende øje - et look, der gik perfekt med pouty rød læbestift, der var så populære på tidspunktet. Mange varianter af denne bølget, luksuriøse frisure var populær hos kvinder som halv-up stilarter, der anvendes store krøller. Berømte Hollywood starlet Rita Hayworth også bar en version af denne frisure og ofte indrettet sit pandehår af curling dem op på toppen af hovedet. Lange frisurer med en silkeagtig glans og sensuel volumen var den mest populære blandt Hollywood skuespillerinder fra 1940.

Korte frisurer

De korte, frække frisurer af 1920erne var længe gået da 1940 kom rundt, men der var flere stilarter af beskåret låse, der er opnået popularitet takket være skuespillerinder som Gene Tierney og Ingrid Bergman. Korte frisurer i 1940 ' erne kiggede meget lig langt hår, med kvinder sportslige Sidedele med skinnende, bølgende bølger, der hang lige over skuldrene. Korte frisurer var normalt glat og jævn nær toppen af hovedet, med volumen ved rødderne og hoppende krøller vender indad på bunden. Kvinder opnåede dette look ved gør pin krøller på kortere hår, derefter børste krøller ud.

Updos

Updos var en meget populær stil i 1940 ' erne, både lange og korte stilarter. Kvinder pinned ofte deres store, skinnende krøller på toppen af hovedet til særlige begivenheder og lejligheder såsom bryllupper. Kvinder sætte deres hår med både store og små krøller og ofte brugt tilbehør såsom tiaras til lidt ekstra glamour. Kinesiske og asiatiske inspireret updos var også meget populære i 1940 ' erne.

Relaterede Artikler