5 minutters frisurer for børn

02/19/2017 by admin

Arrangere dit barns hår i søde, sjove og hurtige typografier til at holde det under kontrol i løbet af deres travle dage. Du kan vælge en frisure, der er let at vedligeholde, vil forblive på plads som de spiller. Fra omfattende stilarter passer til formelle lejligheder til hverdagen ser ud for skole og sport, kan du finde en bred vifte af hurtige og nemme måder at arrangere dit barns hår.

Casual frisurer til piger

Hverdagens frisurer for piger bør holdes enkle, men stadig giver mulighed for sød Hårpynt som hårspænder og bånd. Flettet rottehaler holde håret rent og ud af ansigt og passer pigerne med mellemlange og lange hår. Binde bånd rundt om enderne, hvis du har lyst. Piger med skulder længde hår, prøv at trække det øverste lag af håret i to pig tails eller en hestehale på toppen af hovedet til en sikker halv-up look. Ponytails også gøre stor gå til typografier til skole, sport eller spil. Sikre hår lav eller høj, trukket straight tilbage eller skiltes på siden.

Formelle frisurer til piger

Særlige begivenheder som bryllupper og formelle parter kalder for fancy "up-dos." Hvis din datter har langt hår, prøv at lave en lang fletning og coiling det på toppen af hovedet i en stor bolle. Selv om denne stil ser kompliceret, tager det kun cirka fem minutter for at fuldføre. For en endnu hurtigere stil, gå med en enkel bolle fastgjort forsvarligt på plads og prydet med en blomst. Eksperimentere med forskellige måder at afskeden din datters hår at gøre boller ser endnu smartere. For en formel halv-up stil store til krøllet hår, skal du blot trække det øverste lag i en bolle, hestehale eller fletning og overlade resten løs og krøllet. Tilføje et strejf af elegance med en sprudlende klip eller elegant hår bånd.

Piger frisurer til kort hår

Selv hvis din datter har en super genvej, kan du stadig nyde styling og arrangere hendes hår. Del håret i sektioner og brug matchende hårspænder til at sikre hver sektion til hovedet. Hoved bands tilføje prikken over i'et til en mundering samtidig holde korte hår væk fra en piges ansigt. For et casual look perfekt til at holde korte hår ren og pæn under udendørs aktiviteter, binde en bandana rundt i hendes hoved og fastgøre den på nakken af halsen.

Drenge frisurer

Drenge kan ikke betale så meget opmærksomhed til deres hår som piger, men nogle forældre stadig foretrækker at style deres søns hår i en pæn og attraktiv måde--især for særlige begivenheder. Del drengenes hår på siden og bruger en lille mængde af styling gel at glatte herreløse hår og holde stilen på plads. For et funky look, der tager bare en lille smule større indsats, skal du bruge gel eller mousse til at adskille deres hår i sektioner og skabe spikes.

Relaterede Artikler