Hvordan til at modvirke Bitter smag

02/19/2017 by admin

Hvordan til at modvirke Bitter smag

Nogle retter du forberede kan have en bitter smag til dem, og i disse situationer, du ønsker at reducere bitterhed af retterne ved at reducere dem med andre varianter. Forskellige magasiner såsom "Bon Appetit" og "God husholdning" og Food Network har ofte artikler om hvordan du kan skabe balance mellem forskellige varianter i dine opskrifter. Tal også, at pårørende, der er gode kokke og bede om forslag.

Instruktioner

• Tilføje en sød ingrediens til din opskrift. For eksempel, hvis du er ved at forberede collard greens, tilføje et par tsk honning eller sukker til at modvirke grønne bitterhed. Eller hvis du fastsættelse af en hjemmelavet tomatsauce, tilføje nogle sukker eller rødvinseddike til opskriften.

• Tilføj salt eller kylling lager til din opskrift. For eksempel, hvis du er ved at forberede en fransk løgsuppe, Tilføj 2 kopper hønsebouillon eller et par teskefulde salt for at reducere bitterhed. Eller hvis du laver kylling citron suppe, tilsæt lidt salt for at modvirke den bitter smag af citronsaft i suppen.

• Tilføje urter til din mad. For eksempel, hvis du laver en sennep-baseret, flødesauce, tilføje nogle krydderurter såsom rosmarin, oregano, basilikum eller timian. Eller hvis du foretager en cremet grønsagssuppe, der har en svag bitter og kedelig smag, tilføje nogle urter for at øge smag i suppen.

Relaterede Artikler