Sådan Cook Jamaican Jerk laks

Sådan Cook Jamaican Jerk laks

"Ryk" var oprindeligt en blanding af krydderier bruges til at bevare kød, udviklet af Awarak indianere. Ryk migreret til Jamaica via bortløbne slaver, ifølge Dave Dewitt, forfatter til "Fiery fødevarer." Nu, jerk er blevet kendt som en krydret varme krydderier snarere end en metode til konservering. Laks holder sin egen med ryk, såvel som med andre krydderier og krydderurter.

Krydret krydderier

Hvis det ikke er varmt, er det ikke Jamaican jerk krydderier. Kombinere frisk, finthakket chili, som Scotch bonnet, jalapeno eller serrano. Tilføje i dit valg af ingefær, allehånde, sort peber, Kardemomme, kanel og muskatnød sammen med hvidløg, forårsløg og løg. Bland med et par spiseskefulde af eddike. Du kan bruge en variation, eddike, æblecider, hvid eller rødvin. Lav en pasta af blandingen med et par spiseskefulde madolie.

Filet, bøf eller hele molevitten

Laks er tilgængelig som en filet, bøf eller som en hel fisk. Enhver cut værker for revet laks. Hvis du ikke kan lide at spise laks hud, skal du fjerne det med en skarp kniv før krydderier. Det kommer ud nemt efter kogning, men hvis det gøres derefter nogle af det krydrede jerk smag er fjernet med huden. Slash fisk, mørbrad eller bøf i flere steder på begge sider. Ikke skære hele vejen igennem.

Ryk det på

Bære latex handsker, hvis du har følsom hud. Pat ryk indsætte på laks, at skubbe det ind i skråstreger. Læg fisken på en ren tallerken og dækning med plastfolie. Lad laksen absorbere varianter for et par timer, op til natten. Bringe det ud af køleskabet 30 minutter før tilberedning for bøffer og fileter, og 45 minutter til en time for en hel laks. Fiskene bør være stuetemperatur før tilberedning.

Kog det

Traditionelt, er revet kød røget i flere timer. Der er muligt med en hel laks, men virker ikke så godt med laksefileter og bøffer, fordi de lave mad hurtigere. Grill laksen over medium-lav brand. Tilføje et par bidder af træ til at give en røget smag. Koge fisken, indtil det flager let og kødet er gennemsigtig. Indre temperatur skal nå 145 grader Fahrenheit. Revet laks er også godt, når sauteed eller brændt. Sted i en 425 F ovn. Stege i 10 minutter for hver tomme af tykkelse. For eksempel, hvis hele fisken er 2 1/2 inches tyk ville det koge i 25 minutter.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com