Hvordan at vælge en turmalin sten

Hvordan at vælge en turmalin sten

Tourmalines er smukke semi-ædle sten, der kommer i en bred vifte af farver til at behage enhver smag. Værdsat for deres mangefarvet skønhed, har tourmalines været anvendt som helbredende krystaller allerede de gamle egyptere. Læs videre for at lære mere om denne fascinerende perle og hvordan at vælge den rigtige turmalin sten for dig.

Instruktioner

• Vælg en turmalin for farve. Tourmalines kommer i sådan en bred vifte af farver, er det ikke underligt, de gamle ægyptere troede de gik gennem en regnbue på deres vej til jordens overflade. Sort turmalin tegner sig for størstedelen af turmalin, der er blevet fundet, men turmalin i nuancer af blå, rød, grøn, gul og lilla er også tilgængelige. Der er endda en række turmalin kaldet "vandmelon tourmaline" er grøn turmalin med pink tourmaline på dets center. Denne sort er specielt smuk for smykker.

• Spørg før du køber. Naturlige turmalin kan have en række behandlinger gjort til det, før det forlader smykke. Nogle tourmaline er ændret ved bestråling til at forbedre den perle farve. Denne proces er meget svært at opdage og har ingen indvirkning på værdien af perle. Dog skal du bede din guldsmed hvis din tourmaline har været klarhed forbedret. Klarhed forbedret tourmaline har en lavere markedsværdi end en uforandret perle.

• Vælg turmalin for sundhed. Sort turmalin, også kendt som schorl, er ikke kun smukke, men har længe været tænkt til at vogte høj stråling og styrke nervesystemet. Schorl er også forbundet med og menes at have positiv effekt på root chakra. At modtage fordele af sort turmalin, bære schorl mod kroppen som smykker eller placere sort turmalin fra kroppen du ønsker at drage fordel. Decharge sort turmalin under rindende vand og genoplade ved at placere i sollys i et par timer.

• Lad din krop drage fordel af den helbredende kræfter af smukke grøn turmalin. Grøn turmalin, også kendt som verdilite, siges at styrke immunforsvaret og nervesystemet, samt styrke hjertet muskler og stimulere fordøjelsen. Ligesom det menes at have helbredende beføjelser på hjertet, har grøn turmalin været forbundet med hjertechakra. Grøn turmalin er afladte jlike sort turmalin; under rindende vand og genoplades i sollyset.

• Brug blå turmalin at bekæmpe væskeophobning. Blå turmalin, også kendt som indocolite, siges at fremme afgiftning af kroppen, styrke immunforsvaret og beskytter mod halsen og bronchiale infektion. På grund af dette, har blå tourmaline været forbundet med hals chakra. Blå tourmaline er også blevet identificeret som en positiv helende perle for Libras. Ligesom sort og grøn turmalin, kan blå turmalin udledes under rindende vand og genoplades i sollys.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com