Hvordan til at sove på siden af et bjerg

09/26/2012 by admin

Hvordan til at sove på siden af et bjerg

Bjergbestigning er opslidende. Sport kræver ekstraordinær fysiske og mentale conditioning. Højere luftlag forårsage søvn forstyrrelser og vil bære kroppen. Sove over 14.000 fod bliver en øvelse i sig selv. Tage skridt til at sikre, at du er så udhvilet som muligt under enhver højtliggende topmøde forsøg. Det er afgørende at gå ind i den sport at vide, hvordan hjernen og tænke processer påvirkes af højde og søvnmangel.

Instruktioner

• Tilføje varme eller varmt vand til din drikkedunke og skub dem dybt ind i sovepose fem til 10 minutter før kravle i søvn. Dette hjælper Forvarm posen og holder en flaske flydende nær dig, der ikke vil fryse om frigid natten. Tage dine støvler og skubbe dem dybt til bunden af sovepose at forhindre dem i frysning i løbet af natten. Det vil være stram, men dette er et afgørende skridt, fordi det vil holde støvlerne friske i morgen.

• Undgå at spise protein lige før sengetid. Dette omfatter nødder eller bælgfrugter. Den menneskelige krop har svært ved at nedbryde og forarbejdning protein i de høje luftlag, selv om det har brug for det for at overleve. Spis ikke proteiner inden for en time for at gå til at sove, da dette forstyrrer kroppen og holder dig vågen.

• Holde en pose slik som højt kalorieindhold chokolade eller sirup ved siden af dit hoved i løbet af natten. Du vil vågne op sultne. Flyt dit ansigt over posen og tage en mundfuld at sate sult. Dette også holder dig varm og forskanset i sovepose; også holde en tisse-flaske i teltet for at lindre dig selv i løbet af natten i stedet for at forlade det telt og risiko koldt eksponering.

• Overvåge hovedpine at udvikle i løbet af natten eller ikke går væk. Hovedpine er tegn på dehydrering og mulige højdesyge, eller værre. Hvis du har en hovedpine, der kommer i løbet af natten, drikke vand og masser af den. Hvis hovedpinen bliver værre eller ikke går væk, skal du gå til en lavere højde og lade kroppen komme. Dette kan være en forløber for hare, stor højde hjerneødem, en liv-truende betingelse.

• Forventer at have mareridt og afbrudt søvn i de høje luftlag. At hjernen fungerer anderledes i tynd luft og et resultat er øget mareridt eller underlige drømme. Du vil ikke sove trygt i højde. Det bedste håb er resten og nogle opsving.

Tips & advarsler

  • Højtliggende bjergbestigning er yderst farligt. Forsøg ikke noget uden en solid medicinsk fra din læge og ordentlig uddannelse.

Relaterede Artikler