Sådan at beslutte, hvornår de skal besøge Alaska

Alaska er både den nordligste og største stat i Unionen, der dækker 586,412 kvadrat miles med over 40.000 miles af kystlinjen. Selvom nogle af regionerne er hjemsted for ekstreme vejr skifter, meget af staten er overraskende tempereret, så du kan nyde et besøg i enhver sæson.

Instruktioner

• Beslutte, hvilket område af Alaska at besøge. Både de østlige og vestlige panhandles har forholdsvis kølige somre og moderat vintre, mens indre af staten har et ekstremt klima med varme somre og kolde vintre.

• Lære, hvorfor juni og juli er de populæreste måneder for turister. I de mere tempererede områder, såsom langs den vestlige kyst, sneen er smeltet, og du vil finde mange udendørs aktiviteter at nyde i solrige, varme vejr. Du vil også se en overflod af vilde blomster. Dette er dog når myg ankommer, så pack insektrepellent.

• Undgå turisterne ved at komme lidt senere på sæsonen. I August og September, køligere vejr og regn flytter det, men du kan stadig nyde Alaskas udendørs skønhed som farver forandring. Vilde svampe og bær er modne i September, og du kan gå på jagt efter dem hvis du besøger omkring dette tidspunkt.

• Besøg i December eller januar når nætterne er den længste for den bedste udsigt over aurora borealis. Du kan også gå hundeslædekørsel med en lokal hundeslæde operatør. Få turister besøger i løbet af denne tid på grund af den ekstreme mørke og kulde, så du får store rabatter i værelser og andre bekvemmeligheder.

• Ankomme i februar eller marts for solrige, vinterdage perfekt til at udforske snescooter stier eller skiløb på tværs af landskabet. Du kan også fange Iditarod i marts, som starter i Anchorage og ender i Nome.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com