Native indiske retsmidler at slippe af med væggelus

11/13/2012 by admin

Native indiske retsmidler at slippe af med væggelus

Væggelus har plaget menneskeheden siden begyndelsen af tid. Grimme, små parasitaere insekter, de lever fortrinsvis af menneskeblod. True vampyrer i insektvoks verden, væggelus angribe sengetøj, puder, tæpper og andre områder, hvor mennesker søger resten. Gennem ikke helt natlig, bed bugs er mest aktiv om natten og feed, ubemærket på deres menneskelig vært.

Typer af væggelus

Der findes flere forskellige typer af blod sugende væggelus. De er alle grimme. Den mest almindelige væggelus, Cimex lectularius er fundet i tempererede klimaer i verden, trives på humant blod af enhver kultur. I tropiske områder angriber Cimex hemipterus flagermus, fugle og fjerkræ. To andre arter, Cimex pipistrella og Cimex pilosellus, angriber hovedsageligt flagermus. En nordamerikanske arter, Haematosiphon inodora, angriber også primært flagermus. Alle arter af væggelus er opportunistiske og vil angribe menneskelige levesteder samt aviær værter.

Røg gasning

I århundreder, har indfødte amerikanere måttet kæmpe med væggelus angreb, der forårsagede elendighed og sprede sygdommen. Ligesom mennesker af kulturer i alle dele af verden, har de anvendt deres viden af indfødte planter, potions og metoder til at forsøge at gøre sig fri af væggelus. Røg gasning var beskæftiget med blandede resultater. Bedrolls, tæpper og skind blev hang over åben ild. Vandet blev kastet på bålet til at producere tunge røg. Flammerne blev pustet for at tilskynde røg produktion i håb om, at væggelus ville kvæle.

Vild mynte

Indianerne brugte blade af vilde mynte (Mentha arvensis) til at frastøde væggelus. Bladene af planten blev knust og drysses rundt om det sovende område. Mynteblade var gemt inde i vugge bestyrelserne for babyer og små børn. Knust mynteblade var gnides på huden. Tilføje poser af tørret mynte til linned skabsplads og mellem en madras og box foråret kan hjælpe frastøde væggelus selv i dag.

Forhøjede sove

Mens væggelus foretrækker menneskeblod, vil de også lever af mus, rotter og kaniner. Indfødte amerikanere af nogle stammer praktiseres sover på forhøjede platforme at distancere sig fra væggelus og andre jorden kravlende skabninger. Væggelus kan ikke hoppe eller flyve. I dag, undgå anbringelse kufferter eller bedrolls på gulvet, når du overnatter på vandrehjem, hoteller og moteller. Hvis strukturen er befængt med væggelus, de kan kravle inde i din tilhører. Du kan uforvarende bringe dem hjem i din kuffert eller camping gear.

Varme & kolde

Ekstrem varme eller kulde dræber væggelus. Native American ville udsætte tæpper, huder og sove covers til den dybe kolde vinter, at tillade dem at fryse før bringe dem inde i tipi eller husly. (Hvis du har i øjeblikket en væggelus angreb, fryse tæpper, lagner, udstoppede dyr og legetøj. Wrap i plast poser, placere i fryseren og fryse i 48 timer.) I sommermånederne, var sengetøj slået for at fjerne bugs, rystet i vinden, derefter lagt ud på store rock til at bage i den varme sol. I dag, placere lagner, tæpper og soveposer i tørretumbler på høj varme i 60 minutter til at dræbe enhver væggelus og deres larver.

Cedar

Cedar olie afviser mange insekter og blev brugt til at hjælpe med at slippe af bed bug skadedyrsangreb stamme. Cedar grene blev brændt som snavs og sengetøj blev imprægneret med røgen. Sovende områder var omfattet med skære cedar grene i håb om, at duft af cedertræ olie i grene ville ville afværge væggelus og andre farlige væsener. Cedertræ æteriske olie er tilgængelig på hardware og hjem bygning levering butikker. Tørre sokler, seng ben og og bed hovedet board med cedertræ olie. Gør det muligt at trænge ind i en time og derefter aftørre overskydende med en tør klud.

Relaterede Artikler