Flettet renæssance frisurer

12/26/2012 by admin

Flettet renæssance frisurer

Under renæssancen var sammensnoning hår populær blandt kvinder og mænd. Fletninger hid snavs og fedt. Denne stil holdt også løse hår fra brande og mad. Kvinder generelt voksede deres hår meget lang, og nogle gange aldrig klippe det. Dette skabte lange fletninger, der kunne være vævet ind i indviklede stilarter. "Renaissance frisurer hovedsageligt genoplivet romerske og græske frisurer, og tilføjet flere fantasi," ifølge epoker af-Elegance.com.

Tredobbelt fletning

Tredobbelt fletning er en renæssance frisure hvor håret er opdelt i tre sektioner. Den største del af håret går lige ned i midten af hovedet. Flette center afsnit af hår ind i en tyk fransk fletning. Samles tre sektioner af samme størrelse. Tage afsnittet til højre og placere den over midten. Tage sektionen til venstre og placere den over den nye midterste del. Tag den nye sektion til højre og tilføje lidt mere hår på den. Placer den over de midterste strand. Tilføje en lille mængde af hår til sektionen til venstre. Placer det over den midterste del. Fortsætte denne proces, indtil du når bunden af hovedbunden. Flette resten af håret som en tre-strenget fletning til at fuldføre den midterste fransk fletning. Fletning to side dele. Denne frisure fungerer godt, hvis du planlægger at klæde som en kriger under en renæssancefestival.

Fire-Strand fletning

Fire-strand fletning er populære blandt folk, der er bevandret i renæssancen sammensnoning teknikker, men det er uklart, om denne stil blev brugt under renæssancen. Frisure har en fletning med fire sektioner vævet gennem det, i stedet for tre. Håret er opdelt i fire sektioner, som betegnes som §§ 1, 2, 3 og 4, fra venstre mod højre. Placer afsnit 2 i afsnit 3. Bringe afsnittet 1 under afsnit 2 og 3, så over punkt 2. Bringe afsnit 4 under afsnit 1 og 2, så over afsnit 1. Flette afsnit 3 under afsnit 1 og 4, derefter over afsnit 4. Gentag indtil fletning er afsluttet.

Fletninger og bånd

Under renæssancen kombineret frisurer ofte fletninger med sådanne dekorationer som bånd. Placere et bånd på toppen af dit hoved og pin det så udgangen er selv med dit hår--trim bånd, hvis det er nødvendigt. Brug båndet som en afsnittene når du fletning håret.

Parallelle fletning

Weave bånd i to parallelle sektioner af hår til at skabe denne renæssance frisure. Inddel håret i to sektioner. Slutningen af båndet begynder tæt på hovedbunden, ombrydes omkring et afsnit, så det er vinkelret på håret. Slange båndet omkring den anden sektion i et ottetal mønster, så båndet ombrydes omkring den anden sektion--det skal være lige under båndet i det første afsnit. Hold båndet flade. Fortsætte vævning båndet omkring de to sektioner, indtil du når enden af hårlokken. Sikre bånd med en pin eller bue. Dette vil skabe en ternet mønster af skiftevis hår og bånd sektioner.

Hollandske Crown fletninger

Hollandske crown fletninger--hvor kan du finde i renæssancemalerier og kobberstik--stadig ser elegant i dag. Den hollandske fletning følger samme proces som en fransk fletning, medmindre du flette sektioner af hår under afsnittet center i stedet for over den. Del håret fra bagsiden af din krone til tilbage foroven på ene øre. Binde off hårlokken i nærheden af forreste del af hovedet, så er det ud af vejen. Inddel håret lodret i tre sektioner. Gøre en hollandsk fletning rundt til andet øre og over hovedbunden. Wrap i slutningen af den hollandske fletning rundt kronen og Fastgør det med Hårnåle.

Relaterede Artikler