Hvordan til at lægge et træk strimlen

03/13/2014 by admin

Træk strimler er to lane strimler af vej i et lukket område for juridiske drag racing. Drag racing er en ekstrem sport, der kan udføres af professionelle og amatører mage hvor indsatser kan placeres på hvem der vinder kapløbet. Hurtigste hastigheder registreres og dokumenterede, og typerne af biler og udstyr, der anvendes under kølerhjelmen. Du kan oprette din egen træk strimlen ved at sikre de centrale komponenter i træk strimlen er på plads.

Instruktioner

• Gøre racing del af træk strimlen 1/4 af en mile lang, med en startområdet på forsiden og en nedlukning område efter målstregen. Sørg for, at chaufførerne har tilstrækkelig plads til udbrændthed som løbet begynder og tilstrækkelig plads til bilisterne til at bremse ned efter løbet er fuldført.

• Oprettet før scenelys lige før startlinjen tillade drivere til at vide, at de nærmer sig deres udgangsposition. Konfigurere scenelys lige på startlinjen, så drivere vil forstå, når de er i officielle racing holdning.

• Position det første sæt af juletræ lyser på startlinjen på hver side af banen, så at du har et sæt af julen lyser for driveren i venstre vognbane og ét sæt for driveren i højre vognbane. Konfigurere de andre par på målstregen, så drivere ved når at bremse og dreje rundt.

• Opret elektriske hastighed radarer på 60-fods markør, 330-fods markør, 1/8-af-a-mile markør, 1.000-fods markør og 1/2-mile-markør. Sørg for der er to hastighed radarer for hver markør, en til venstre og en til højre. Placere dem for at fange hastigheden af hver bil på vej ned ad sporet. Du kan bruge bevægelsessensorer til dette.

• Vise en resultattavle for at holde score på træk løb. Når der registreres hastigheden fra 1.000-fods markør, skal det bogføres på resultattavlen at se hvem der kommer den hurtigste hastighed. Dette vil typisk betegne hvem vinderen er.

Tips & advarsler

  • Du skal have ordentlig licens til at køre din egen træk strimlen. Disse licenser omfatter en erhvervslicens, bevis af forsikring og andre former som dispensation ansvar at beskytte dig selv og de drivere, du gør forretninger med.
  • Manglende evne til at modtage alle statslige og county mandat papirer at eje dit eget træk strimlen kan resultere i store bøder og/eller indespærring.

Relaterede Artikler