Certificeret vs. ikke-certificeret diamant øreringe

Certificeret vs. ikke-certificeret diamant øreringe

Uanset om du bare modtog på store forfremmelse på arbejdspladsen eller du leder efter noget særligt til din partners fødselsdag, et par diamant øreringe er et klassisk smykke til at investere i. Ikke kun gøre de går med ethvert outfit, men du kan beholde dem for evigt, og de vil altid være i stil. Men før du begynder at shoppe, lære forskellen mellem godkendte og ikke-certificeret diamant øreringe.

Hvad er certificering?

Når en diamant er certificeret, betyder det, at det har været undersøgt af et hold af gemologists, og at oplysninger om det er blevet skitseret i et dokument kaldet en diamant klassificering rapport, diamond dossier eller diamond certifikat. I denne proces, eksperter med uddannede øjne måle og evaluere klippen ved hjælp af en guldsmeds lup, et mikroskop og andre værktøjer. Rapporten indeholder oplysninger om Diamantens dimensioner, skære grade, symmetri, klarhed, farve og polsk.

Forskellen

En certificeret diamant er ikke af bedre kvalitet end en ikke-certificeret diamant - faktisk modsat kunne meget vel være tilfældet. Den eneste forskel mellem to er, at du har et juridisk dokument, sikrer du kvaliteten af dine diamant. Når du har ingen rapport, der ledsager en ikke-certificeret diamant, er de eneste oplysninger, du nødt til at gå noget sælgeren kan fortælle dig.

Foretage et valg

Købe diamant øreringe, der er certificeret vil give dig fred i sindet om kvaliteten af de diamanter, du betaler for. Et certifikat kan du sammenligne detaljer om klarhed, grade og skåret til at hjælpe dig med at afgøre den bedste værdi, når du undersøger flere par. En diamant klassificering betænkning også tilføjer værdi til diamant, ifølge, Diamondhelpers.com fordi vurderinger foretaget af uafhængige laboratorier er internationalt anerkendt. For eksempel, hvis du forsøger at videresælge dine diamanter en dag, er der ingen garanti for, at de vil blive vurderet på den værdi, du har købt dem på--medmindre du har en certificeringsrapport. De mest ensartede og anerkendte certificeringsorganer er Gemological Institute of America, eller GIA; den amerikanske perle samfund laboratorier eller AGS laboratorier; og europæiske Gemological laboratorier, eller EGL.

Hvor hen til indkøbe

Nogle butikker og hjemmesider sælge kun EGL, GIA og AGS laboratorium certificerede diamanter, inklusive diamant øreringe. Andre kendte mærker har deres egen certificering processer. Når du finde ud af, at en diamant er blevet certificeret, kig på datoen for certifikatet. Hvis certifikatet er mere end et år gamle, Spørg sælgeren om det har været slidt siden da. Hvis det har, kan du bede om at få det recertificeret, fordi det kan være revnet eller beskadiget i den mellemliggende periode.


© 2018 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com